Wpis z mikrobloga

@Atomus: W ogóle to nie chcę cię zniechęcać, ale coś czuje iż te modele będą jakości Welly XDD gdzieś musi być haczyk bo ostatnio patrzyłem na takie rzeczy na niemieckim Amazonie albo jakiś grupach na FB i modele rajdowe albo F1 od dobrego wydawcy, nie jakiego co tam sobie w Chinach zamówi 2000 sztuk, tylko takiego renomowanego to po 300 zł chodzą albo więcej xD Audi Quattro S1 800 zł
  • Odpowiedz
@RitmoXL: Fiat ich nie niszczyl tylko sami sie #!$%@? i zostali marka Fiata jak i Alfa :). Probowali zrobic z niej bardziej ekskluzywna marke i nie siadlo. Ciagneli rajdy jeszcze w 80s ale Fiat przejalo Alfe wiec to ona miala byc teraz sportową marką . Ogolnie Wlosi chociaz sa narodem ktory dla finansow i ksiegowosci zrobil chyba najwiecej to liczyc pieinedzy i prowadzic projektow nie umieja :). Lancia i Alfa
  • Odpowiedz
@Atomus: Niby nie powinno zdrożeć, ale dla pewności zastrzegli sobie że może zdrożeć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Wydawca zastrzega sobie prawo do zmiany cen wydawanych numerów w przypadku istotnego wzrostu kosztów: pozyskiwania materiałów i produkcji, kosztów transportu, opłat pocztowych oraz rosnących obciążeń podatkowych. "

Też mnie bombarduje reklama tego na FB i też się zastanawiam, fajnie jakby jeden model na miesiąc był a nie dwa lub
  • Odpowiedz
@sk911: wlasnie dlatego o tym napomknalem bo chyba byla jakas seria ktora jednak zdrozala i troche to slabe bylo. Tutaj chociaz to ine jest kwestia masztu w statku czy jakas czesc systemu ale kolejne modele wiec mozna zamknac temat :)
  • Odpowiedz