Wpis z mikrobloga

-wystarczył post na wykopie, żeby władza z osraną dupą wystawiała przed kamery żołnierza mającego uspokoić naród
-kurczak mały od czołgów zraził do siebie wszystkich dzięki którym zyskał popularność
-lewackie chłopaki pokroju koroluka odkrywają, że te postępowe, równościowe środowiska mają #!$%@? na ich problemy

robi się coraz lepiej xD

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wolski
Lonowy_barber - -wystarczył post na wykopie, żeby władza z osraną dupą wystawiała prz...

źródło: comment_1670592524FyQLtmft9uBHyzYGO510na.gif

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

-lewackie chłopaki pokroju koroluka odkrywają, że te postępowe, równościowe środowiska mają #!$%@? na ich problemy

@Lonowy_barber: Tak bardzo koroluk to teraz odkrył, że kilka tygodni temu nagrał filmik krytykujący lewicę, m.in. za ignorowanie problemów mężczyzn xD
  • Odpowiedz
lewackie chłopaki pokroju koroluka odkrywają, że te postępowe, równościowe środowiska mają #!$%@? na ich problemy

@Lonowy_barber: to raczej ty odkrywasz, że koroluk i ogólnie osoby na lewo od Korwina nie są diabłem wcielonym
  • Odpowiedz

@Lonowy_barber: a tu akurat glupoty wygadujesz. koroluk w ostatnim czasie duzo RigCzu pokazal
  • Odpowiedz
Tak bardzo koroluk to teraz odkrył, że kilka tygodni temu nagrał filmik krytykujący lewicę, m.in. za ignorowanie problemów mężczyzn xD

@nastyhero:
No no, a jak siedział na wykopie to było fanatyczne wręcz #!$%@? na Konfederację, do tego stopnia, że do dziś zastanawiam się czy chłop nie jest chory psychicznie, bo jego zawzięcie było olbrzymie, nawet jak na zagorzałego przeciwnika xD. Oprócz tego #!$%@? Hartmanem i m.in. jego wysrywami o kazirodztwie.
  • Odpowiedz

@Lonowy_barber: a prawiczki dalej żyją w swoich bańkach i wszystko, co na lewo od nich, to lewactwo.
  • Odpowiedz
@nastyhero:
Wiem, sam tak robię, głosuję na PO i nie za bardzo czuję, żebym miał coś z korolukiem wspólnego. Jesteśmy kompletnie różni poglądowo, bocie. Ciekawa sprawa nie? Ciekawe, że to neuropek mi coś takiego zarzuca, podczas gdy to wam się styki przepalają na taką wieść. Ciekawe, że koroluk ma tylu zwolenników wśród wykopowej neuropy xD, która oczywiście "nie jest lewicowa". Swoją drogą - że mnie neuropek od botów wyzywa xD.
  • Odpowiedz
@Flypho: jaki neuropek, chłopie, ja nawet z wykopu nie korzystam; jeśli ci się bardzo nudzi, to możesz przejrzeć moją aktywność, ale myślę, że nawet ty masz lepsze sposoby spędzania czasu xD zalogowałem się po jakichś sześciu latach przez to gówno z wojskiem, a wtedy się nie interesowałem polityką (no, z małym wyjątkiem parę komentarzy politycznych tylko wrzuciłem podczas ostatniej kampanii prezydenckiej)
Pogrążaj się dalej xD nie możesz przyznać, że napisałeś
  • Odpowiedz

@Lonowy_barber: prawakom się styki przepalają, że te złe lewaki nie są takimi lemingami jak oni i a) ostro jada po swoich przedstawicielach jak #!$%@?ą b) jadą po sobie nawzajem bo nie są #!$%@? botami z wgranym zestawem poglądów, bezmózgimi żołnierzykami, jak prawaki
  • Odpowiedz
  • 0
@nastyhero
Nie śledzę koroluka na Twitterze (jeszcze mnie nie #!$%@?ło xD) i koło #!$%@? mi lata co tam wypisuje. Siedział kilka lat na wykopie i wszyscy z mózgiem wiedzą jaki byl.
  • Odpowiedz
@szybki_zuk: ostro jadą XD, Jak Konfa się błaźniła to też dostawali #!$%@?, a poparcie leciało z 10 % do 4 % w sondażach, wiadomo że lewaki to istoty doskonałe, nie co te prawaki XD
@Flypho: Koroluk to był kawał prowokatora i #!$%@? czasem, trzeba mu przyznać że jest konsekwentny i tyle
  • Odpowiedz
ostro jadą XD, Jak Konfa się błaźniła to też dostawali #!$%@?, a poparcie leciało z 10 % do 4 % w sondażach, wiadomo że lewaki to istoty doskonałe, nie co te prawaki XD

@GULO666: no dokładnie tak, lewaki mają godność i są wierne swoim poglądom, konfiarze to tresowane pieski.

Koroluk to był kawał prowokatora i #!$%@? czasem, trzeba mu przyznać że jest konsekwentny i tyle

@GULO666: koroluk jest
  • Odpowiedz