Aktywne Wpisy
wypopekX +70
Oświadczam, że poprę rezygnację z dopłat do kredytów, jeżeli jednocześnie zostanie zlikwidowany jakikolwiek ryczałt dla IT i kombinacje typu b2b, a cała branża zostanie opodatkowana progresywną skalą PIT jak każdy zwykły obywatel.
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
Oczywiście, żadnych optymalizacji w Czechach czy Estonii, sprawdzana rezydencja podatkowa i obowiązek zatrudnienia tylko na umowie o pracę.
To co mamy deal? xD
#nieruchomosci
viero +136
-kurczak mały od czołgów zraził do siebie wszystkich dzięki którym zyskał popularność
-lewackie chłopaki pokroju koroluka odkrywają, że te postępowe, równościowe środowiska mają #!$%@? na ich problemy
robi się coraz lepiej xD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wolski
@Lonowy_barber: Tak bardzo koroluk to teraz odkrył, że kilka tygodni temu nagrał filmik krytykujący lewicę, m.in. za ignorowanie problemów mężczyzn xD
@Lonowy_barber: to raczej ty odkrywasz, że koroluk i ogólnie osoby na lewo od Korwina nie są diabłem wcielonym
@Lonowy_barber: a tu akurat glupoty wygadujesz. koroluk w ostatnim czasie duzo RigCzu pokazal
@nastyhero:
No no, a jak siedział na wykopie to było fanatyczne wręcz #!$%@? na Konfederację, do tego stopnia, że do dziś zastanawiam się czy chłop nie jest chory psychicznie, bo jego zawzięcie było olbrzymie, nawet jak na zagorzałego przeciwnika xD. Oprócz tego #!$%@? Hartmanem i m.in. jego wysrywami o kazirodztwie.
@Lonowy_barber: a prawiczki dalej żyją w swoich bańkach i wszystko, co na lewo od nich, to lewactwo.
Wiem, sam tak robię, głosuję na PO i nie za bardzo czuję, żebym miał coś z korolukiem wspólnego. Jesteśmy kompletnie różni poglądowo, bocie. Ciekawa sprawa nie? Ciekawe, że to neuropek mi coś takiego zarzuca, podczas gdy to wam się styki przepalają na taką wieść. Ciekawe, że koroluk ma tylu zwolenników wśród wykopowej neuropy xD, która oczywiście "nie jest lewicowa". Swoją drogą - że mnie neuropek od botów wyzywa xD.
Pogrążaj się dalej xD nie możesz przyznać, że napisałeś
@Lonowy_barber: prawakom się styki przepalają, że te złe lewaki nie są takimi lemingami jak oni i a) ostro jada po swoich przedstawicielach jak #!$%@?ą b) jadą po sobie nawzajem bo nie są #!$%@? botami z wgranym zestawem poglądów, bezmózgimi żołnierzykami, jak prawaki
Nie śledzę koroluka na Twitterze (jeszcze mnie nie #!$%@?ło xD) i koło #!$%@? mi lata co tam wypisuje. Siedział kilka lat na wykopie i wszyscy z mózgiem wiedzą jaki byl.
@Flypho: Koroluk to był kawał prowokatora i #!$%@? czasem, trzeba mu przyznać że jest konsekwentny i tyle
@GULO666: no dokładnie tak, lewaki mają godność i są wierne swoim poglądom, konfiarze to tresowane pieski.
@GULO666: koroluk jest