Aktywne Wpisy

Sakad +66
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

ciemny_bezmiar +15
Ja jednego naprawdę nie rozumiem u ludzi. U mnie w pracy na przykład ciągle narzekają, że są wykorzystywani, zbytnio obłożeni pracą, zmuszani do darmowych nadgodzin. Czasami ktoś mówi na głos coś w stylu „życie jest ciężkie”, albo do młodego, że "będzie już tylko gorzej hehe". Mimo to każdy z nich ma dzieci. I ja się zastanawiam, bo skoro dobrze wiedzą, jak jest źle to po co zmuszają innych do przechodzenia przez to
Znalazłem coś takiego na allegro (są też na Ali)
https://allegro.pl/oferta/etui-kuferek-kosmetyczny-na-30-lakierow-oliwek-12436005497
Ogólnie jestem zadowolony, tylko 10ml trzeba układać w środku żeby futerał mógł się zamknąć, ale na mix 5ml i 10ml jest super, może są jakieś wyższe (wystarczyłby 1-2cm więcej i by było idealne)
Może komuś się przyda
#perfumy
źródło: comment_1670582584xP4mA3wJ9sJQVEvoUo4bwf.jpg
Pobierzźródło: comment_1670582924o3qf8KHP04CShVBJuAhVkJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1670583462TY0zoWeSIvQqFUSsEbLXyQ.jpg
PobierzCoś takiego, jest zamykane - jak fachowo się nazywa to nie powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1670586266Xt6efGCRwIj5QCeFVKf6ts.jpg
PobierzCiekawy wątek, w sumie podłączam się do dyskusji bo ja z każdego flakonu który kupuję odlewam zawsze pomiędzy 3 a 10 ml do celów archiwalnych ( ͡° ͜ʖ ͡°) i póki co wygląda to jak pic rel xD powoli przymierzam się do zamówienia takiej wkładki z plexi ciętej laserem co by było równo i pomieściło więcej fiolek. Te szkło
źródło: comment_1670586322PRoor7NiYJBQg0NRklsSHD.jpg
PobierzMoże nawet i by weszly 2 taki małe w jednego slota jakby trochę upchać
źródło: comment_1670594234N5LMv30z7hk25C6Ydz2kqk.jpg
Pobierz