Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +49
Ciekawostka, na portalu sprzedającym samochody poleasingowe wisi do sprzedaży Fabia 3 z 2019 roku 1.0TSI 95KM.
Pierwsza rejestracja 11/2019
Przebieg 806 tys. km ( ͡º ͜ʖ͡º) (foto w komentarzu)
Czas eksploatacji 52 miesiące, średni dzienny przebieg 516 km!
Bagatela ok. 185 tys. km rocznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie była taksówką.
Cena sprzedaży 11.400 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwsza rejestracja 11/2019
Przebieg 806 tys. km ( ͡º ͜ʖ͡º) (foto w komentarzu)
Czas eksploatacji 52 miesiące, średni dzienny przebieg 516 km!
Bagatela ok. 185 tys. km rocznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie była taksówką.
Cena sprzedaży 11.400 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nusantara +320
#izrael
Palestyna, 75 lat okupacji, milion wysiedlonych ludzi, 30 tysięcy ofiar śmiertelnych w ciągu ostatnich 3 miesięcy, blokowanie dostaw wody, jedzeni, leków, regularne, nieprowokowane ataki na kraje sąsiednie,
DLACZEGO WSZYSCY WOKÓŁ NIE LUBIĄ ŻYDÓW?!
Palestyna, 75 lat okupacji, milion wysiedlonych ludzi, 30 tysięcy ofiar śmiertelnych w ciągu ostatnich 3 miesięcy, blokowanie dostaw wody, jedzeni, leków, regularne, nieprowokowane ataki na kraje sąsiednie,
DLACZEGO WSZYSCY WOKÓŁ NIE LUBIĄ ŻYDÓW?!
Ogólnie beka z tego jak się zesraliscie z tego wezwania na ćwiczenia, jeszcze ten rakowy obrazek z odniesieniem do strajku kobiet "wybór nie pobór" xD
Mamy iść tylko na ćwiczenia, a Wy się zachowujecie jakby łamali nasze prawa, kobiety umierają przy porodach i rodzą chore dzieci, bo nie mają żadnego wyboru a wy płaczecie o jakiś prawach przy wezwaniu na ćwiczenia wojskowe.
#wojsko #pobor #cwiczenia #niebieskiepaski #obowiazkowecwiczeniawojskowe #bekazwykopkow
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jesienin: Na ten przykład może poprosić gwałciciela by wkładał w dupkę, nie w cipkę.
@jesienin: Ale jak wyjedziesz za granicę i się wymeldujesz to też nikt nie ściga za to, a na
@jesienin: O ile kobieta jest w stanie to udowodnić i znaleźć lekarza, który się tego podejmie - rzecz nietrywialna w takim podkarpackim, gdzie publiczne szpitale zmuszają swoich ginekologów do składania klauzuli sumienia.
@jesienin: A skąd wiesz, że nie złożyłem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale i Ciebie to czeka, nie martw się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maly-brodacz: Najbardziej w ludziach takich jak ty bawi mnie, że naprawdę sądzisz, że ktoś przejmie się twoim wyzwiskami XD. Na co ty liczysz? Że będzie mi smutno bo jakiś zamordysta mnie nazwał pipką XDD?