Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +174
O co chodzi do jasnej ciasnej. Jak ja pisałem maturę to większość lasek miała krótkie spódniczki jak picrel. Te grubsze albo puklate miały spodnie żeby sadło zasłonić.
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
inyourbrain +236
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
Chciałbym zobaczyć, jak kilkunastu trepów próbuje wyegzekwować coś od grupy dorosłych mężczyzn a nie jak na poborze było od przestraszonych nastolatków. No i rocznie 200 tysięcy "przeszkolonych" osób nie do końca przychylnych obecnej władzy to też już coś. Przecież taki przymus przyniesie efekt zupełnie odwrotny od zamierzonego i jestem pewien, że w pierwszym półroczu jakiś dowódca jednostki który nie cieszy się szacunkiem wśród "kursantów" dostanie tajemniczo kose pod żebra od Mireczka co mu psycha siądzie.
#wojsko #wojna #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora
zapisałeś się juz na cwiczenia?