Aktywne Wpisy
SebastianDosiadlgo +120
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Wv--vW 0
Co robicie o tej porze?
Wygeneruję na życzenie Wam coś ładnego, SFW propozycje możecie zostawiać w komenatrzu.
Dla PC nerdów - na 3060 laptopowym wygenerowanie 2 obrazów 512x512px z próbkowaniem 25 zajmuje ok 30s.
Dokumentacja np https://www.reddit.com/r/StableDiffusion/comments/xcq819/dreamers_guide_to_getting_started_w_stable/
Osobiście używam Stable Difusion UI na Windowsa.
Jeśli macie swoje doświadczenia w tym temacie zapraszam do dzielenia się w komentarzach. Czytałem, że bardziej optymalny pod 6gb vram jest fork Basujindal, czy ktoś z Was ma jakiś doświadczenia w tym temacie?
W załączniku
photo realistic fantasy lord of the rings castle tower ghotic sceleton detailed in the mountains with stream and pine trees, dark raining night,, 2D, Expressionist
Seed: 6494766, Sampler: lms, Inference Steps: 50, Guidance Scale: 8, Model: sd-v1-4, Upscale: RealESRGAN_x4plus
Processed 1 images in 33.476 seconds
szybko się wszystko deaktualizuje