Wpis z mikrobloga

#obowiazkowecwiczeniawojskowe brzmią super:
- Weź bezpłatny w pracy by dostać od wojska 130 pln za 24h służby.
- Będziesz w wojsku by uczyć się jak poświęcić życie dla Mateusza Morawieckiego i jego nieruchomości.
- Opuść pracę i rodzinę w czasach największej inflacji ostatnich 30 lat...
- ... oraz rozpoczynających się w firmach grupowych zwolnień.
- Słuchaj, że to Twój obowiązek od ludzi, którzy mają 101+ wymówek by nie iść do wojska.
  • 12
@LordSidious: wiem że już nie możesz się doczekać kiedy w Polsce będzie Rosja i wtedy będziesz żył lepiej. W Rosji mają palowania ludzi na ulicach którzy wychodzą na protesty poparcie 70 80% dla głównej partii i wielkiego wodza ogromną korupcję dziurawe drogi 30% ludzi nie posiada dostępu do bieżącej wody i toalety. A ty pachołku Moskwy nie możesz się już doczekać kiedy tak będzie w Polsce. ( ͡° ͜ʖ
Czym to się różni od Polski? 800 000 rodzin nie ma łazienki, 500 000 nie ma bieżącej wody - to oficjalne dane.

@LordSidious: różni się to tym że jest to kilka procent a nie kilkadziesiąt procent. To jest we wschodnich województwach na wsi i jest to wina właśnie tego że tam kiedyś była Rosja. Poza tym Wydaje mi się że twoje dane są z 90 lat a ja mówię o współczesnych
@LordSidious: to że stoisz tam gdzie kiedyś stały prostytutki sprzedajne pachołki Moskwy to jest dla mnie jasne. Teraz tylko biorę popcorn i czekam aż udowodnisz do jakiego stopnia masz brak mózgu. I nie pisz do mnie więcej . Ja nie życzę żeby pisały do mnie ruskie trolle rzezane toporem na garbie azjatyckiego dromadera. ( ͡° ͜ʖ ͡°)