#obowiazkowecwiczeniawojskowe brzmią super: - Weź bezpłatny w pracy by dostać od wojska 130 pln za 24h służby. - Będziesz w wojsku by uczyć się jak poświęcić życie dla Mateusza Morawieckiego i jego nieruchomości. - Opuść pracę i rodzinę w czasach największej inflacji ostatnich 30 lat... - ... oraz rozpoczynających się w firmach grupowych zwolnień. - Słuchaj, że to Twój obowiązek od ludzi, którzy mają 101+ wymówek by nie iść do wojska.
@LordSidious a teraz pomyśleć że konkurujesz z Hansem czy Johen o kontrakt. Stawki dajecie te same, umiejętności podobne, als ty im mówisz, że polskie panstwo może cię wezwać na 90dni szkolenia w roku?
wojsku by uczyć się jak poświęcić życie dla Mateusza Morawieckiego i jego nieruchomości.
@LordSidious: A to poświęcaj za swoje nieruchomości za nieruchomości twoją twojej żony Za wolność twoich dzieci i bliskich. idź byś głupi gdzie indziej i usuń konto
@siddhariha-cautama: Dziecko, jakie moje nieruchomości? Dzięki rządowi PiS nie stać mnie na mieszkanie i muszę wynajmować. Kredytu też nie wezmę bo polityka PiS sprawia, że to samobójstwo. Idź bądź rządowym trollem gdzie indziej. :)
@LordSidious: wiem że już nie możesz się doczekać kiedy w Polsce będzie Rosja i wtedy będziesz żył lepiej. W Rosji mają palowania ludzi na ulicach którzy wychodzą na protesty poparcie 70 80% dla głównej partii i wielkiego wodza ogromną korupcję dziurawe drogi 30% ludzi nie posiada dostępu do bieżącej wody i toalety. A ty pachołku Moskwy nie możesz się już doczekać kiedy tak będzie w Polsce. ( ͡°͜ʖ
Czym to się różni od Polski? 800 000 rodzin nie ma łazienki, 500 000 nie ma bieżącej wody - to oficjalne dane.
@LordSidious: różni się to tym że jest to kilka procent a nie kilkadziesiąt procent. To jest we wschodnich województwach na wsi i jest to wina właśnie tego że tam kiedyś była Rosja. Poza tym Wydaje mi się że twoje dane są z 90 lat a ja mówię o współczesnych
Masz rację - wydaje Ci się :) To dane z 2021 - wszystko dzięki Partii, której dajesz się dymać ;-) Udowodniłeś już, że jesteś frajerem - teraz tylko czekam z popcornem na to aż udowodnisz jak wielkim.
@LordSidious: to że stoisz tam gdzie kiedyś stały prostytutki sprzedajne pachołki Moskwy to jest dla mnie jasne. Teraz tylko biorę popcorn i czekam aż udowodnisz do jakiego stopnia masz brak mózgu. I nie pisz do mnie więcej . Ja nie życzę żeby pisały do mnie ruskie trolle rzezane toporem na garbie azjatyckiego dromadera. ( ͡°͜ʖ͡°)
@LordSidious: Dorzuc: zostawiasz caly #!$%@? domowy + zajecie sie dziecmi zonie. Ona przez miesiac tez nie ma swojego zycia, bo wszystkie obowiazki wczesniej dzielone z toba, spadaja tylko na nia.
- Weź bezpłatny w pracy by dostać od wojska 130 pln za 24h służby.
- Będziesz w wojsku by uczyć się jak poświęcić życie dla Mateusza Morawieckiego i jego nieruchomości.
- Opuść pracę i rodzinę w czasach największej inflacji ostatnich 30 lat...
- ... oraz rozpoczynających się w firmach grupowych zwolnień.
- Słuchaj, że to Twój obowiązek od ludzi, którzy mają 101+ wymówek by nie iść do wojska.
Wizja przerażająca
@LordSidious: A to poświęcaj za swoje nieruchomości za nieruchomości twoją twojej żony Za wolność twoich dzieci i bliskich. idź byś głupi gdzie indziej i usuń konto
@LordSidious: Wyjedź do Rosji będzie ci lepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda dyskutować, fart w tym, że tacy jak Ty mają w wojsku pierwszeństwo przede mną więc życzę miłej zabawy :D
@LordSidious: różni się to tym że jest to kilka procent a nie kilkadziesiąt procent. To jest we wschodnich województwach na wsi i jest to wina właśnie tego że tam kiedyś była Rosja. Poza tym Wydaje mi się że twoje dane są z 90 lat a ja mówię o współczesnych