Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +17
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

straszny_cham +381
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

Polecam, naprawdę warto, szczególnie ze zniżką za pierwszy miesiąc albo nawet spróbować darmowych kursów dostępnych po samej rejestracji. Strona jeszcze raczkuje, ale ma duży potencjał, zaś jakość filmów, dźwięk, montaż - wszystko jest pierwsza klasa, jak dla mnie nic lepszego nie ma
#bjj