Podoba się dla mnie ten Dior Sauvage Elixir ( ͡°͜ʖ͡°) Jak na mój nos to DNA podobne do innych wersji, ale parametry i kompozycja lepsza, nie licząc otwarcia, które jest mocno dyskusyjne :D Ogólna trwałość bardzo dobra (około 16h, przy czym po 8h trzeba nos przyłożyć do nadgarstka), projekcja zadowalająca, sama kompozycja dojrzała, pasuje według mnie na większość okazji, cały rok i każdą porę dnia i nocy Jeśli miałbym znaleźć zapach, który kojarzy mi się z tymi perfumami to będzie Acqua di Gio Profumo - ale nie ze względu na podobieństwo samych składników, a raczej ze względu na podobny charakter - typowo męski, pewny siebie, odświeżający i elegancki Ogólna ocena jak dla mnie to solidne 7/10 #perfumy
@Asjopek: Szczególnie mi się spodobała jego książka o historii dla dzieci, mega przystępna @GodALLU: Zależy od aplikacji, jak dla mnie powinno być git, o ile się za dużo nie napsika ( ͡°͜ʖ͡°)
Jak na mój nos to DNA podobne do innych wersji, ale parametry i kompozycja lepsza, nie licząc otwarcia, które jest mocno dyskusyjne :D
Ogólna trwałość bardzo dobra (około 16h, przy czym po 8h trzeba nos przyłożyć do nadgarstka), projekcja zadowalająca, sama kompozycja dojrzała, pasuje według mnie na większość okazji, cały rok i każdą porę dnia i nocy
Jeśli miałbym znaleźć zapach, który kojarzy mi się z tymi perfumami to będzie Acqua di Gio Profumo - ale nie ze względu na podobieństwo samych składników, a raczej ze względu na podobny charakter - typowo męski, pewny siebie, odświeżający i elegancki
Ogólna ocena jak dla mnie to solidne 7/10
#perfumy
@GodALLU: Zależy od aplikacji, jak dla mnie powinno być git, o ile się za dużo nie napsika ( ͡° ͜ʖ ͡°)