Aktywne Wpisy
#!$%@? mireczki pomocy xD w skrócie kupiłem furę za 10k, po tysiącu kilometrów mi zdechła, okazało się że silnik zassał olej czy coś takiego, da radę to podciągnąć pod wadę ukrytą? Gościu oczywiście zachwalał że silnik zdrowy itd. Mechanik mi naprawę na 5k wycenił i sam niewiem co robić
#motoryzacja
#motoryzacja
tomek860827 +124
- 1/4 - mecz z Senegalem. Szczęsny ma flashbacki z Rosji. Tracimy bramkę. Mimo to przypadkowe podanie do Lewandowskiego sprawia że oddajemy 5 strzał na bramkę na tych mistrzostwach i doprowadzamy do dogrywki. Nieporozumienie między bramkarzem Senegalu a obrońcą. Wygrywamy mecz 2:1 po golu samobójczym.
- Półfinał - Mecz z Maroko. Obie drużyny boją się przeprowadzić jakąkolwiek akcję. Przez cały mecz. 0:0 i nasza wygrana w karnych. Mamy finał.
- Finał - Rewanż z Argentyną. Gramy taktyką 9-0-1. Argentyńczycy wykonują piorunujące ataki, jednak Szczęsny dokonuje cudów, a obrona wykopuje piłki gdzie popadnie. Po rzutach karnych zostajemy Mistrzami Świata
- Michniewicz otrzymuje dożywotni kontrakt z reprezentacją
- Miliard kibiców na całym świecie podpisuje petycję o wykluczenie Polski z FIFA.
#mecz #mundial #reprezentacja