Aktywne Wpisy

MallaCzarna +31
Eh.
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
Tak zdaje sobie sprawę, że normalni ludzie już się ze mną zgadzają, a reszta i tak nie zmieni zdania tylko będzie hejtować ale co tam. Gdzie moge się rozpisać jak nie na wypoku? A więc
Dodałam rozdajo, do wygrania dieta bo jestem dietetykiem. No i zaczęło sie gadanie, że wybralam "gówno -zawód" i ludzie płacą mi za coś co mogą sami zrobić w fitatu albo exceluಠಿ_ಠ.
I
pieknylowca +46
Tak tak, to patriarchat nakazuje placic kobietom mniej niż facetom. Eat the rich XD. #ekonomia #gospodarka #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow #polska

#webdev #ruby #rails #hosting
Już lepiej będzie jak założysz konto na linuxpl (tylko szykuj się na ciągłe emaile do administracji w sprawie gemów)
Btw. nie lepiej ci założyć konto na paypalu i kupić sobie digitalocean za 5$? Wydajnościowo jest baaardzo okej (nginx + odchudzony mysql + railsy) i na spokojnie 2 appki postawisz. (z vps'ów minthost.pl także
@Dyzajash: Em, kiedy tego używałeś?...
A z pół roku temu to chyba jeszcze w ovh było jak Ci tak wolno chodziło - od tego czasu zmieniliśmy nieco sposób rozkładania użytkowników i obciążenia, więc zapewne widać by było różnicę.
Nic dziwnego, że db::migrate trwa wieki, skoro wrzucasz tam dwa dwukropki :P
@Dyzajash: miałeś na myśli mintshost.pl czy minthost.com?