Hej hej jakieś wykopki chętne na wspólną gre w Mount & Blade: Warband Multiplayer (moze być z ts3) dzis kupiłem i bardzo mi się podoba gra warta tych pieniędzy jak najbardziej. Czekam na chetnych pod wpisem :)
@Patres: @Szymon6457: Graja graja maja odzielny komputer do tego fani anime tez duzo pogrywaja a gornicy i spekulanci to samo. Jak najbardziej ok dla mnie. Nie dałem tu tagu rozowepaski ect
@sidhellfire: z ciekawosci - co daje ten mod wlasciwie bo nigdy sie nie zaglebialem nawet w multi w warbandzie bo se gralem zwykle na florisie native'a ;p
@Jurigag: są mody gdzie mozna grać w wojne secesyjną, są mody gdzie gra się wikingami a ten jest zupełnie inny:
Gracze tworzą postać i masz coś w rodzaju persistant character - nabijasz expa co zwieksza ci staty postaci (szybkość machania mieczem, siła etc.) i kasę za którą kupujesz broń, zbroje itp.
Te postacie mogą tworzyć klany i każdy klanowicz zbiera kasę, którą wydaje na specjalne bitwy w Strategusie, gdzie zdobywa
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#kryptowaluty #dogecoin #gry #mountandblade #steam #steamgifts #rozrywka #anime
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gracze tworzą postać i masz coś w rodzaju persistant character - nabijasz expa co zwieksza ci staty postaci (szybkość machania mieczem, siła etc.) i kasę za którą kupujesz broń, zbroje itp.
Te postacie mogą tworzyć klany i każdy klanowicz zbiera kasę, którą wydaje na specjalne bitwy w Strategusie, gdzie zdobywa