Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
W całym tym polskim #!$%@? piłkarskim i tak największe kompetencje posiadają pilkarze, którzy są oceniani przez dziennikarzy nieznający się kompletnie na swojej robocie.

Przed chwilą kłóciłem się z kumplem, który uważał że gol Arabii przypieczętował nam awans, ponieważ Meksyk potrzebował wtedy dwóch goli. Ja twierdziłem inaczej, ponieważ liczyłyby się gole strzelone, bo tak gdzieś przeczytałem na czyimś twitterze (oczywiście nie polskiego dziennikarza). No ale on, że 2 gole i #!$%@? bo tak wczoraj mówili w transmisji tvp.

Pofatygowałem się do google, znalazłem oficjalny regulamin FIFA z ich strony, no i oczywiście miałem rację. Zajęło mi to 2 minuty, w tvp najwyraźniej nie mieli czasu na takie pierdoły.

O sytuacji z karnym to już nawet nie dyskutuje. Laskowski powiedział, że nie ma karnego to nie ma
#reprezentacja #pilkanozna #mecz #kanalsportowy
eleganckichlopak - W całym tym polskim #!$%@? piłkarskim i tak największe kompetencje...

źródło: comment_1669885270NE5LUBP23DDlhmOPjTroXs.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: no masz rację, ale akurat nie ten punkt zaznaczyłeś co trzeba. Ale ja się #!$%@? dla #!$%@? xD
Można tę informację na spokojnie przetrawić przez całą noc, ale dziś w porannych programach ciągle tę bzdurę powtarzają.
  • Odpowiedz
@stepBYstep: Chociaż teraz jak czytam, to jednak biorąc pod uwagę "b" ten gol miał znaczenie takie że wychodziliśmy na różnicy goli a nie na kartkach. Natomiast Meksyk przy 3:1 remisowałby z nami na GD (punkt b) ale wyprzedzał na GF (punkt c)
  • Odpowiedz