Aktywne Wpisy

Bavarczyk +24

giga_jablecznik +91
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
źródło: image
Pobierz

![Robert Mazurek nie rozumie czym jest nauka [KOMENTARZ]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c54ca3f15221c12b8a6598cd7b0adf41295e0ac0ba831b0fc83a72c698b709fc,q70.jpg)
Przed chwilą kłóciłem się z kumplem, który uważał że gol Arabii przypieczętował nam awans, ponieważ Meksyk potrzebował wtedy dwóch goli. Ja twierdziłem inaczej, ponieważ liczyłyby się gole strzelone, bo tak gdzieś przeczytałem na czyimś twitterze (oczywiście nie polskiego dziennikarza). No ale on, że 2 gole i #!$%@? bo tak wczoraj mówili w transmisji tvp.
Pofatygowałem się do google, znalazłem oficjalny regulamin FIFA z ich strony, no i oczywiście miałem rację. Zajęło mi to 2 minuty, w tvp najwyraźniej nie mieli czasu na takie pierdoły.
O sytuacji z karnym to już nawet nie dyskutuje. Laskowski powiedział, że nie ma karnego to nie ma
#reprezentacja #pilkanozna #mecz #kanalsportowy
źródło: comment_1669885270NE5LUBP23DDlhmOPjTroXs.jpg
PobierzMożna tę informację na spokojnie przetrawić przez całą noc, ale dziś w porannych programach ciągle tę bzdurę powtarzają.