Aktywne Wpisy
Kagernak +326
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +166
Czy jest jakaś alternatywa dla kuchni pod wymiar? Czy te gotowe zestawy kuchenne mają sens? Rozumiem, że takim gotowcem idealnie nie kupię pod długość mojej ściany, załóżmy że mam wnękę 254cm. Są jakieś sposoby na zakrycie załóżmy 25cm przestrzeni, która jest niewypełniona po bokach, a jakie są spoby na wypełnienie góry pod sufit żeby to ładnie wyglądało? Chodzi mi o sytuację kiedy kuchnia z obu stron jest wyznaczona przez ścianki wewnętrzne dewelopera. Z tego co patrzę gotową kuchnię można kupić w jakimś leroy merlin za 2k, są jeszcze jakieś fajne miejsca gdzie gotowca dostanę i fajnie będzie to wyglądać? Od razu mówię, że kucharzem nie jestem więc kuchnia bardzo mało bęedzie używana także szukam budżetowego rozwiązania.
to tak na szybko co kojarzę