@not_found: nie rozumiem ale też nie spieszy mi się by zrozumieć - postudiuję antygony, podjem grzibka z fugi i wiedza sprawiedliwa sama do mnie spłynie
@kacperski1: jakiś gość na anonimowychmirkowyznaniach pochwalił się, że żona zalała mieszkanie, więc niewiele brakowało żeby jej #!$%@?ł, ale tylko się wyprowadził i kazał naprawić ( ͡°͜ʖ͡°)
@not_found na tym tagu ludzie nawet nie rozumieją do czego mem nawiązuje, ale i tak będą plusować bo są przyzwyczajeni do plusowania każdego gówna bez sensu i myślą, że tak ma być xD
@krucjan: Ja to miałem takie łoo.. scrolluję > patrzę ten memek > myślę trochę o co cmon > #!$%@? ale gówno.. scrolluję dalej > (#!$%@? czy w tym memiku nie chodziło o ten wpis z rana) > scroll up (#!$%@? faktycznie iksde > plusik)
@not_found: wściekłeś się? Gdybyś poznał sprawiedliwe nauki to byś sklylykonrydlem sam zrobił odpływ przelewowy. Ale ty Petrus po matce pewnie narwany, wszystko szybko. Wir śmierdzielu!
Rosja odpaliła test nuklearny na archipelagu Nowa Ziemia - jest to niestety zapowiedź realizacji doktryny obronnej w związku z zajęciem cześci Rosji przez Ukraine. Prędzej Rosja odpali atomówkę niż będzie coś negocjować. #rosja #ukraina
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Komentarz usunięty przez autora
Gdybyś poznał sprawiedliwe nauki to byś sklylykonrydlem sam zrobił odpływ przelewowy. Ale ty Petrus po matce pewnie narwany, wszystko szybko. Wir śmierdzielu!
callidus et stultus
Dajta mu spokój łon opóźniony je.
Król szczurów nie potrzebuje niezdolnych do ludobójstwa słabeuszy
No i dodać trzeba że trudno tamtego wpisu nie zauważyć bo jest nr1 na mirko
Dlabym plusa ale „przekroczyłem limit”
Wykop stronk, 2 plusy na dzień to max żeby się serwery nie sypały xd
jak nie ma odpływu to i to i wira nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)