Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dioxyna: po zakupie Twittera jest tak zajęty zarządzaniem, że częstotliwość jego tweetów wzrosła trzykrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym akcje Tesli spadły o... 50%?

Mi się najbardziej podobają jego psychofani, są identyczni jak konfiarze
  • Odpowiedz
Elonek twierdził, że blue check będzie tak super dochodowym pomysłem, że nie będzie potrzebował reklamodawców ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dioxyna: btw zdaje się że gdyby nawet wszyscy użytkownicy kupili blue to melon nie spłaciłby z tego nawet odsetek od pożyczek, które zaciągnął na ten zakup xDD
  • Odpowiedz
@dioxyna: @maximilianan: mnie to bawi jak pisze, że wbrew narzekaniom hejterów Twitter ma rekordowe ilości odsłon i aktywnych użytkowników. Fajnie, tylko wysyp trolli nie przyniesie mu wystarczającej kasy z subskrybcji ani nie przywróci reklamodawców.
  • Odpowiedz
@Deska_o0: jak elon pisze o wolności słowa to ma rację, jak banuje ludzi którzy sobie z niego żartują to też ma rację.

Btw co trzeba mieć w głowie, żeby atakować własnych reklamodawców, kiedy portal utrzymuje się głównie z reklam xDD
  • Odpowiedz
  • 30
@Mezomorfix dajesz zbyt duzy kredyt zufania bogatym ludziom z dużym ego. Jest cała masa osób w przemyśle IT które jadą tylko na PR i szczęściu. Elon nie leży daleko od np Sama Bankmana-Frieda, i pewnie podobnie skończy.
  • Odpowiedz