Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +56
Kempes +57
#paris2024 #paryz2024 #olimpiada #polityka #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #bekazpisu #malarstwo #ciekawostki
SZACH MAT... pseudokatolicy XD hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
SZACH MAT... pseudokatolicy XD hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
#garmin
@Ogau: będzie aż nad to
Szkoda mi na to kasy, bo zegarek będę używał tylko zimą, jak rower jest ograniczony przez pogodę. Od marca do października na 99% będzie leżał w szafie.
Plywanie to jeden z najbardziej wymagajacych sportow dla tego typu urzadzen.
@totmes: raczej na 99% tylko basen, a jak nawet zachce mi się jakiegoś triathlonu raz w życiu to przeboleję. Ale kurde myślałem, że jak zegarek ma gps to bez różnicy, gdzie będę pływał i mi ten ślad narysuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@PurpleHaze: czyli czego? Z opisów producentów to wszystko nadaje się do wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego czujniki hr na nadgarstku pod woda to sredni pomysl i realne dane tetna to tylko pas napiersiowy.
Szukalbym pytal ludzi zwiazanych z plywaniem i triathlonem.
@PurpleHaze: a to to mi lata koło dupy. Zależy mi tylko na liczbie basenów i czasie. Nie będzie mi zegarek mówił, że mam zwolnić, bo serce pada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PurpleHaze: tacy to zawsze polecają najwyższą
@Ogau: mam go od ponad roku i jeżeli wyłączysz stały pomiar tętna i wibracje z powiadomieniami z telefonu to ponad tydzień (z 3 treningami na basenie w tygodniu) spokojnie wytrzymuje. Podczas wycieczek pieszych po ok 10h stałego rejestrowania trasy gps schodzi ze 100% do 20%.
@WuBe: to strasznie słaby wynik w porównaniu do instinct solar, który powinien wytrzymać ~20h, a różnica w cenie to 50zł. Aktywności +10h mi się zdarzały, więc to bezsensowna oszczędność.
Chyba i tak się zdecyduję na Corso Pace 2, bo ma tryb triathlonowy w tej samej cenie co instinct solar, a najtańszy garmin z tym to