Wpis z mikrobloga

@Zjedzon: Pamietam jak jeszcze będąc gówniarzem szukałem w internecie dziewczyny. Miałem kilka portali i praktyczne zero zainteresowania moją osobą, czasem jakiś kaszalot pisał.
Po kilku miesiącach stwierdziłem, że czas rozszerzyć swoją ofertę i dałem te same foty na portale dla gejów. W ciągu kilku minut mój telefon zmienił się w w------r, co minutę nowa wiadomość xD
Hetero faceci mają w tych czasach przesrane, bycie bi albo homo to jak wygranie
  • Odpowiedz
@Pukpukciuchcia: Jak jesteś przerywem całe życie olewanym przez kobiety to nawet wiadomości od onanistów są spoko. Raz że można podbudować sobie samoocenę, dwa nauczyć się rozmawiać, poznawać nowych ludzi. Nie trzeba od razu umawiać się na ruchańsko, większość nawet napaleńców zgadzała się na zwykły spacer.
  • Odpowiedz
@Pukpukciuchcia: Ja próbowałem w drugą stronę i na Tinderze z gejami jako gej miałem dużo par z raczej normalnymi facetami, a jak przełączyłem na hetero, to miałem kilka par z dziewczynami dopóki mi się limit nie wyczerpał i nie chciało ode mnie wyciągnąć kasy na premium. Niestety facet hetero serio ma przerąbane w appkach randkowych.
  • Odpowiedz
  • 1
@lagi_mozgu

Raz że można podbudować sobie samoocenę

To wy heterycy jacyś kurde super piękni musicie być, że tak do was wszyscy piszą ( ͡º ͜ʖ͡º) Bo mnie To np. geje mają głęboko w dupie. Od lat jestem sam choć bardzo próbuję kogoś poznać. Może muszę zostać hetero
  • Odpowiedz
@Zralok:
Zazdroszczę Ci optymizmu ( ͡º ͜ʖ͡º) rozmowy w stylu "a czy p?", "mobilny" czy "opciongne tera wrzeszcz" to często max na który można liczyć xd - oj tak, na zachodzie to wyglada inaczej.
  • Odpowiedz
To wy heterycy jacyś kurde super piękni musicie być

Jestem bi i od lat mam chłopaka XD
Po prostu zawsze wyglądałem bardzo młodo i byłem bardzo chudy, laski takich nie lubią, za to wśród chłopaków miałem ogromne powodzenie i dlatego odpuściłem kompletnie relacje damsko męskie. Teraz to nawet nie wyobrażam sobie być z kobietą XD

rozmowy w stylu "a czy p?", "mobilny" czy "opciongne tera wrzeszcz"
  • Odpowiedz