Wpis z mikrobloga

@sirgorn: zdradzę CI sekret: nie chodzi mi o link HD, chodzi o to ze nagrywanie HD onboard jest w końcu mega lekkie oraz super wyglądające (kolorki, cienie oraz efekt superview), conajmniej na poziomie session5. Cały tor video (antenki, vtx, kamerak) wraz z z nagrywaniem HD zajmuje tylko 40g i są zintegrowane. 3inch uwolnione. Jest to ogromny milestone w FPV, otwierający drzwi do fajnie wyglądającego micro freestyle. Robiłem sporo przymiarek pod
  • Odpowiedz
@sirgorn: poszukam i sprawdzę te nagrywki walksnail. Cieżko znaleść jakieś dobre freestyle footy do oceny i wyrobienia sobie opinii. Nawet split-s nie zrobią, a juz nie mówie o fajnym juicy flicku. Większość to sponsorowany shit, lub jakaś inna forma lojalności miedzy twórcą youtube a producentem. Oby tylko noobów nabrać, że bedą lepiej latać jak kupią.

Kanonem piękna w freestyle są dla mnie nagrywki session5 w latach 2016-2018 jak powstawały legendarne
  • Odpowiedz
@glock45: nie no, dji ma lepszą jakość, a do tego więcej pamięci wewn. + karta pamięci. Walksnail ma swoje problemy - np. zamiast portu USB zrobili taki kabelek, którym podpinasz port XD
  • Odpowiedz