Wpis z mikrobloga

@sentence7: Zajebiste jest to jak bagieta wstaje myśli ze sędzia to kamerzysta i próbuje go n---------ć. J----y był tak przekonany o tym, że nawet po walce twierdził, że jak podniósł się zamroczony za pierwszym razem to kamerzysta do niego doskoczył.
  • Odpowiedz
@Deku: Wczoraj pisałem, że coś czuje, że pod koniec przyszłego roku możemy dostać walkę kamerzysta vs kasjo. Rekord podbity wiec można zacząć dawać kamerzyście mocniejszych rywali i żeby powalczył dłużej. Wyglada, że predyspozycje ma ale tarcze i sekundy w oktagonie to nie przewalczenie kilku rund z rywalem który tez atakuje i nie pada po pierwszym ataku
  • Odpowiedz
szkoda bagiety

@sentence7: osób chorych na glowe, które nie poddaja sie leczeniu nie szkoda. bardzo dobrze, ze bezbek dostal w morde, bo juz w piórka obrósl. jest tylu ciekawych debili w necie w jego miejsce. pierwszy lepszy? tiger bonzo. dlaczego PRIME nie zatrudni tigera bonzo? dlaczego? kurlaaaaaaaaaaaaaaa dlaczego?! jakies pytania jeszcze?
  • Odpowiedz
@kre-dens: ale jego ułomności nie da się wyleczyć. On od urodzenia taki jest. Prawdopodobnie a-----l podczas ciąży albo p-------y.

Miałem kiedys kolege w klasie z biednej rodziny matka/ojciec alkoholicy
I właśnie on miał podobny kształt głowy ,podobny sposób mówienia i taki sam poziom upośledzenia
na początku myślałem że to właśnie bagieta ,ale imię i nazwisko się nie zgadzało.
  • Odpowiedz