Jak wychodzi mi blady spód, a kamień nagrzewam godzinę pod grzałką z funkcją "grill" to może być to kwestia cienkiego kamienia (1,5 cm)? Z logicznego punktu widzenia grubszy akumulowałby więcej ciepła i więcej oddawał, ale wolę spytać zanim utopię hajs w nieprzemyślany zakup (╯°□°)╯︵┻━┻
@Putrid: A jaki masz kamień? Szamot? Grzejesz na maksymalnej temperaturze mam nadzieje? Generalnie do zwykłego piekarnika polecany jest granit albo w ogóle stal. Ewentualnie pizza może być za gruba i zbyt mokra od składników żeby zdążyć się skarmelizować. W moim piekarniku dobrze spisywała się funkcja termoobieg + grill - kamień był nagrzany bardziej równomiernie.
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
Jak wychodzi mi blady spód, a kamień nagrzewam godzinę pod grzałką z funkcją "grill" to może być to kwestia cienkiego kamienia (1,5 cm)?
Z logicznego punktu widzenia grubszy akumulowałby więcej ciepła i więcej oddawał, ale wolę spytać zanim utopię hajs w nieprzemyślany zakup (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Generalnie do zwykłego piekarnika polecany jest granit albo w ogóle stal.
Ewentualnie pizza może być za gruba i zbyt mokra od składników żeby zdążyć się skarmelizować.
W moim piekarniku dobrze spisywała się funkcja termoobieg + grill - kamień był nagrzany bardziej równomiernie.