Aktywne Wpisy

LetticeDeVries +19
Mirki, zakochałam się chyba (。◕‿‿◕。) miałam dziś calla z przystojnym Amerykaninem latynoskiego pochodzenia, wczoraj jak z nim pisałam to nie miał zdjęcia na teamsach, a dziś przed naszym spotkaniem patrzę, że ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) a na callu gadka-szmatka, potem pochwalił mój hiszpański i opowiedział, że sam jest z hiszpańskojęzycznego kraju i pojechał do Stanów i mieszka sobie tam, i

Byłem gnojony w szkole w ten sam sposób jak ten gość z Pruszkowa. Dwa razy musiałem placówkę zmieniać a i tak jakiś śmieć z poprzedniej przeszedł do nowej wraz ze mną i wszystko zaczynało się od nowa. Już w pierwszym tygodniu nowego liceum salwowałem się ucieczką wyskakując z okna na pierwszym piętrze wprost na hałdę żwiru gdzie budowali nowe skrzydło szkoły, bo koledzy czekali na mnie przed bramą aby się mną pobawić.
1. Typ złapał ból dupy, bo powstało znalezisko oznaczające konkretne domeny jako szerzące ruskie fejki.
2. Postanowił zrobić "własny skrypt" tylko jego własny skrypt to w rzeczywistości #!$%@? skrypt autora @jankes83 z usuniętym oryginalnymi informacjami o autorze.
3. Został na tym przyłapany przeze mnie...
5. Jak się tłumaczy nasza tuza? UWAGA: że autor skryptu to komunista i nie pownno mu to przeszkadzać:
Weź tu potem dyskutuj z k0nfiarzami czy innymi prawackimi pokemonami...
Powiem ci, @Xeardo: że ty to #!$%@? wstydu nie masz.
PS poniżej jeszcze porównanie skryptu @jankes83 z "własnością" @Xeardo
#neuropa #parackalogika #bekazprawakow
Nie, po prostu nie podoba mi się brak obiektywności u typa, który robi z siebie rzetelnego. Na jego liście powinna znaleźć się strona tvn24.pl, gazeta.pl i oko.press bo szerzą proputinowską propagandę odnośnie uchodźców z Białorusi.
@Kryspin013: ᶘᵒᴥᵒᶅ
@Xeardo: Na jakiej podstawie twierdzisz że autor jest komunistą?
To nie nazywa się żadna redystrybucja dóbr tylko zwykła kradzież.
Skrypt jest w 100% moj. Jeśli mnie o coś oskarżasz to udowodnij to
@Xeardo: jak to się ma do twojego złodziejstwa i faktu, że na twojej liście znalzły się tylko te strony.
@Xeardo: prawacka klasyka, #!$%@? coś a
@HrabiaTruposz: na podstawie tego, że nie wytrzymał, nie bardzo był w stanie się wytłumaczyć to się spierdział. Najlepsze jest to, że zaczął wyzywać od komuchów i teraz próbuje to usprawiedliwić tym, że to przez to, że rzekomo nazwałem go k0nfiarzem - co miało miejsce już długo po tym jak jak zam zaczął rzucać "komuchami". Logika na poziomie dziecka xD
@Xeardo: O losie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ej @Xeardo: na co czekasz. Skoro @jankes83 #!$%@?ł skrypt jak rzucałeś w swoich oskarżeniach wyżej to powinieneś to łatwo udowodnić, nie? Chyba, że znowu robisz z mordy cholewę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ok panie i panowie, czyli mamy to. Pan @Xeardo zrobił z mordy z cholewę i prawie na pewno już nie odpowie, bo wie, że nie ma jak się wybronić (po
@Kryspin013: klasyczną, pisowską logikę używasz ty i twoi koledzy, z którymi liżesz się po dżądrach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym pis to przecież twoi ideowi kumple i gdyby dało się magicznie wyłączyć im
@Xeardo: co ty #!$%@?? xD
@Xeardo: klasyczne prawackie wyparcie xD
@Xeardo: xD
Wychodzi na to że ty jesteś komunistą skoro podpierniczasz czyjąś własność. Kto słowem wojuje sam od niego ginie. Mały człowieczek z ciebie.
@Xeardo: będziesz tu cały dzień pieprzył jakieś farmazony o komunistach, czy pokażesz wreszcie dowody na to, że @jankes83 ukradł (tak jak i Ty ukradłeś) ten skrypt?
@Xeardo: Hahahah XD Bo są po angielsku XDDDDD
@jankes83: i raz po pl a raz po eng. xDD Makaron to ty na uszy możesz towarzyszom komsomolcom nawijać.
która zmienna jest po polsku xDDD
Beka z ciebie typie. Wiem, że mój kod jest daleko poza twoim programistycznym poziomem, ale nie mierz innych swoją miarą XD
Nie ma w owych standardach też słowa określającego osobę, która kradnie. A jednak tego słowa już użyć nie można ¯\_(ツ)_/¯
@Xeardo: To udowodnij to pajacu xD
Screen z prewencyjną cenzurą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jskan: Podobnie jak z pisowcami, od komuchów wyzywają ci co sami kredną xD
Jak chcecie się jeszcze pośmiać to pan "nie-komuch i niekradziej" dostał #!$%@? od swoich kolegów "nie-komuchów" i w gratisie został zwyzywany od odklejeńców i lewaków XD
Najwidoczniej "nie-komuchy" nie zauważyły, że
@Kryspin013: to w sumie świadczy o dwóch rzeczach:
1. Prawactwo bezmyślnie wykopuje wszystko jak leci, bez zaglądania w treść
2. Prawactwo ma ból dupska jak ktoś walczy z prorosyjskością ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xeardo: Mam nadzieje, że jak ktoś Ci ukradnie rower i będziesz to widział to też Ci tak odpowie.
@Kryspin013: nasz mały dzielny rewolucjonista został pożarty przez rewolucje xD
Prawaki razem, ale nie tym razem.
Tak smiesznej akcji to sie w sobotę nie spodziewałem xD
@ThreeTree: jakiej kradzieży XD ładnie masz narobione we łbie, pajacu. Udowodnij, że to ja ten skrypt na tej
@Xeardo:
Pic. Chyba że już zmieniasz linie obrony?