Wpis z mikrobloga

@jestem_legenda: Farsz do pierogów, krokietów, pyz, pasztecików (z ciasta drożdżowego lub francuskiego). Możesz dorzucić do zapiekanki makaronowej lub zrobić z tego potrawkę na dowolny smak, do której dodasz ryż i warzywa (to najłatwiejsze i najszybsze).
  • Odpowiedz
@Piechotek: Tak, z mięsa wygotowanego, które oddało wszystko do wywaru, zajebiście musisz się odżywiać jak to dla ciebie "MMM".

@jestem_legenda: Żeby nie zmarnować to pasztet albo faktycznie jakiś farsz do pyz czy coś.

A warzywa z rosołu wymieszane z majonezem i nazwane sałatka jarzynową to już w ogóle jest kosmos profanacji i braku dobrego smaku.
  • Odpowiedz
@jestem_legenda: o kurczę, ja to zjadam takie samo, bez niczego. A jak nie to jak @felixos pisze - potrawka jest spoko, tylko szkoda to wygotowane mięso jeszcze raz temperaturą katować, więc dodałabym na końcu.
A jak nie to zmielić z warzywami na pastę a la pasztet
  • Odpowiedz