Aktywne Wpisy
MistrzPatelnii +136
"Australijska gwiazda filmów dla dorosłych jest oburzona podejściem mężczyzn do jej osoby. Billie Beever, była fryzjerka, samotna mama i użytkowniczka OnlyFans, marzy o znalezieniu partnera, który w przyszłości mógłby zostać jej mężem. Spotyka się jednak z nieuprzejmym traktowaniem, a wręcz wyśmiewaniem z ich strony. Swoją frustracją podzieliła się w jednym z filmów na TikToku. Ujawniła, z czym dokładnie się spotyka.
Billie wyznała w swoim filmiku na platformie, że ma dość takiego traktowania
Billie wyznała w swoim filmiku na platformie, że ma dość takiego traktowania
Klucz_Polski +61
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ale innych podobnych do takiego który zakupiłem. Nie domyka się, a przyciski zazwyczaj nie działają! Gówno jednym słowem. Będę oczekiwał full refund. Ktoś doradzi jak żeby się nie wpieprzyć czy wszystko oczywiste jest?
@wielooczek @WTFaydh
@KuliG Jak nie jesteś zainteresowany to sorry
#aliexpress #hongmi #redrice
"Hallo,
I am not satisfied.
It can't be completly closed with the phone, all buttons don't work...
You wrote it fits perfectly. That's a joke? Guys...
I cant bear full refund and ship it back because cost od shipment to you is bigger than value. So what now?
It is useless and worthless because it doesn't work proper. I can't put it in my pocket
Tak słabo to wygląda i na siłę się zamknie, bo jest giętkie, ale przecież nie o to chodziło. Gdyby jeszcze guziki działały...
A ja dostałem full refund i nie odesłałem, lecz nie korzystam bo jest do dupy. Czekam teraz na przesyłkę od użytkownika lalo z MIUI.pl który zamówił mi oryginalny pokrowiec od Xiaomi, ale wybuliłem 60zł. Zobaczymy.