Aktywne Wpisy
restofme +432
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Dawul +117
Kraj biedniejszy o masę wojskowego sprzetu z calą masą uchodzcow na garnuszku za 10 lat bedzie przez takich Melnykow okrzykniety narodem sprawcow a Niemcy i Francja bedzie na naszym trupie robic megabiznesy na Ukrainie. Wpisu nie adresuje do ukrainiarzy bo tym juz nic nie pomoze. Ale reszta... nie miejscie zludzeń co do tego jak ten kraj skonczy i jak ten kraj potrafi prowadzic sie przez kolejne problemy ktore daje mu historia...
(za ten wpis dostalem cale zero rubli, zrobilem go probono na zlecenie FSB poprzez instrukcje wyslane mi smsem z kremla).
#ukraina
#bekazpodludzi #polityka
Po wojnie usłyszymy od Ukraińców że przecież walczyli za nas nic nie są Polsce winni
@przeor222
od 6 lat na wykopie
13691 akcji
4294 znaleziska
9357 mikroblog
vs
@Wypok123
od 8 miesięcy na wykopie
1361 akcji
166 znaleziska
1195 mikroblog
komentarze praktycznie tylko pod tagiem #ukraina
jeśli przeor jest Saszką kacapkiem to ty jesteś Stepanem upaińcem
Komentarz usunięty przez moderatora
Armia będzie wzmocniona to fakt ale koszt tego będzie odczuwalny i kto wie czy za 10 lat będzie nas stać na cokolwiek do tego sprzętu który będziemy mieli...