Aktywne Wpisy

annlupin +19
wino sb pije słucham muzyczek a spanko miało być nom

Teuvo +9
odkręciłem kaloryfery żeby się nie zapowietrzyły jak zaczną grzać a one się ciepłe zrobiły oni są przecież jacyś psychicznie chorzy w tej spółdzielni kto to widział we wrześniu grzać przecież ja jeszcze przy otwartym oknie siedzę jest 13 stopni w tym momencie o północy
a tak w ogóle to się zrobiły ciepłe dwa a jeden jest zimny i co teraz niby zapowietrzył się przez tych debili czy co czemu nie grzeje i
a tak w ogóle to się zrobiły ciepłe dwa a jeden jest zimny i co teraz niby zapowietrzył się przez tych debili czy co czemu nie grzeje i
źródło: 943b0fcaba6cd9051ecc17f7dea27261524d1517
Pobierz

Czujnik temp. zew. do kotła dwufunkcyjnego kondensacyjnego TERMET do instalacji w nieocieplonym domu zoptymalizuje zużycie gazu?
Obecnie mam jedynie czujnik pokojowy SALUS, temp. w dzień ustawiona na 21, noc 19, jak były temp. zew. do 5 na plusie to ustawienia temp. CO na piecu przez serwis wystarczyły (chyba 46 ustawili), w obecnej chwili musiałem ustawić 49 temp. wody na piecu, bo inaczej nie dawał rady dogrzewać do 21 stopni w dzień i cały czas mielił na na 20,5 ...
Warto więc wyposażyć w pogodówkę czy w przypadku ogrzewania samymi kaloryferami i w nieocieplonym domu to nic nie da i lepiej samemu biegać w razie potrzeby zmniejszać/zwiększać temp.?
#pytanie #pytaniedoeksperta #gaz #ogrzewanie #ogrzewaniegazowe #termet #hydraulika
źródło: comment_1668928854BakDB4vJSRoeICHtIttP4A.jpg
Pobierzźródło: comment_1668928872vtfrfd1wuTngO6Mag20AKj.jpg
Pobierz