Aktywne Wpisy
zbyl2 +432
#rower miało być ciepło to pojechałem na plaże
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
Tinderowiec69 +164
#tinder założyłem fejk Tindera żeby sprawdzić czy dziewczyna z którą się spotykam nadal tam jest. Okazało się że jest, nawet mamy parę i rozmawiamy o seksie mówi że nie ma nikogo. Nie polecam tego co czuje teraz
#internet #informatyka #komputery #siecikomputerowe
Zakładam, że wiesz jak to zrobić?
@evilonep: zapuść tracerta i patrz co się dzieje przez pierwsze kilka sekund, 2 lata tego nie potrafili naprawić. Jedyne skuteczne rozwiązanie to była zmiana operatora, pomijając vpny...
A yebane ameby z supportu chciały dane z winmtr z 10 minut, gdzie kompletnie nie było widać tych pierwszy 8 czy 10 utraconych pingów, bo przecież 99% pingów nie było utraconych, to jest ok i se mogłem
@evilonep: to dalej nie czytaj.
Jak to obserwowałem to widać było, że problem jest jeden z serwerów vectry, na nim ruch się przez pierwsze kikla(dziesiąt) sekund urywał.
Jedyne sensowne rozwiązanie oprócz zmiany, to vpn gdzie jesteś podpięty cały czas, więc ścieżki nie musi drugi raz szuać.
Korzystam ze służbowego laptopa, ale nie ukrywam, że mnie to zdziwiło, bo