Wpis z mikrobloga

Przecież napisałem nic z tej listy xD Ale też pchanie się w stare premium bez większego zapasu gotówy to glupota więc 50k to za mało

@maad: no i prezentujesz jakąs dziwną logike, jak kupie e39 za 20k to bede miał 30k zapasu, dalej źle?
no dobra, e60 przedlift to też jakaś opcja, jestem dosyć płynny w swoich wyborach, wiem że nie chce e46/e90, manuala i kombi. Diesel/benzyna czy przedlift/polift moge rozważyć.

@jozef-dzierzynski:
jezeli E60 diesel, to obojednie czy polift czy nie. M57 to moim zdaniem jeden z lepszych diesli tamtych lat, ale jest pare tematow na ktorych nie mozna olac jak np klapy w kolektorze. Ale bez problemu cos znajdziesz w tym budzecie

Co do
@jozef-dzierzynski: Pomimo że mam dsg 200KM z 2016 to jest gówno w porównaniu do pełnoletniej marki premium więc nie ma potrzeby żebym cokolwiek pokazywał xD Po prostu nie rozumiem ludzi którzy mając hajs pakują się w próchniejące zabytki żeby robić z nich daily, tyle
Po prostu nie rozumiem ludzi którzy mając hajs pakują się w próchniejące zabytki żeby robić z nich daily, tyle

@maad: bo im się podobają? z jakiegoś powodu podobaja mi sie bejce to chciałbym jakąś kupić, a że akurat mam 50k na auto to w takim budżecie szukam. Wiem wiem, lepiej doplacic 200 i wziąc nową ( ͡° ͜ʖ ͡°)