@Amfidiusz: Dałem link z napisaniami przecież, a na noobroom nie ma napisów! Do tego specjalnie otagowałem #filmnawieczor o godzinie 20, żeby polecić i żeby inni z łatwością obejrzeli. Naprawdę, czy wszystko trzeba tłumaczyć...
@dzien_dobry: (#) To podaj jeszcze link do Django z napisami jako film na wieczór. Jeśli coś jest w sieci od tygodnia, to jest już po prostu stare. Naprawdę trzeba to tłumaczyć?
@Amfidiusz: Nic nie wnoszący, narzekający komentarz "widziałem to", powtarzany do znudzenia w każdym zakątku internetu, o tym, że dana rzecz została już zobaczona przez daną osobę. A nawet i tutaj niekoniecznie masz swoją rację, ponieważ gotowego linka do noobroom z pre-uploadowanymi napisami polskimi nigdzie jeszcze nie było, a tym bardziej na mikroblogu. Pewnie jakby to było znalezisko zakopał byś z hasłem, "nie nadaję się", bo żal, albo "duplikat" i uciekł
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
http://noobroom9.com/?2741&c=1e5bbad64de7cc6e38810476b564b70eb9b43ad7
#badgrandpa #noobroom #johnnyknoxville #jackass #filmnawieczor