@SmacznyPies: , żebranie na startupie na najlepszą grę wszechświata, a po zebraniu 300%: RPG maker z wielkimi łbami z darmowych assetów, gameplay 3h, pocięty na trzy pełnopłatne gry, za pół roku za darmo na epicu.
@SmacznyPies: ojj tak byczq. Cyk pikseloza, muzyka 8bit i niech plebejusze się rzucają. A to, że sama gra na jakimś p---------m unity, że zajmuje 18gb z tymi pikselami, to tam nic xD
@SmacznyPies lepsza gra retro dopracowana bez bugów z dobra fabuła niż chłam na którego odpalenie potrzebujesz sprzęt za 4k nie poleci nawet na średnich/wysokich i fabuła taka że więcej rozrywki dostarcza kabaret Koń Polski. Fabuła> grafiki
@Zgrywajac_twardziela: A na jakich stronach kupuje się sprite'y/modele 3D, ktore ktoś wystawił na sprzedaż? Z chęcią bym parę narysowała i wystawiła swoje, jednocześnie nie bawiąc się w tworzenie gier
@SmacznyPies lepsza gra retro dopracowana bez bugów z dobra fabuła niż chłam na którego odpalenie potrzebujesz sprzęt za 4k nie poleci nawet na średnich/wysokich i fabuła taka że więcej rozrywki dostarcza kabaret Koń Polski. Fabuła> grafiki
źródło: comment_16687259523E4q0DjKfX8XrUSoycbNap.jpg
Pobierz@tofian: Najgorsze są te kwadratowe podróby minecrafta, straszne gówna.
źródło: comment_1668726999gVikVqufajB7k4xBWUC3gQ.jpg
PobierzCyk pikseloza, muzyka 8bit i niech plebejusze się rzucają.
A to, że sama gra na jakimś p---------m unity, że zajmuje 18gb z tymi pikselami, to tam nic xD
źródło: comment_1668756235sWqdXqBVDThnXWuD0Qv9fX.jpg
Pobierz@MrBarman: A ja chcę i to i to ( ͡° ͜ʖ ͡°)