Wpis z mikrobloga

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

TłustaOsa:

@LeVentLeCri: Ło jezu, jaka to ciekawa persona była :-) Jeszcze kilka miesięcy temu nick miał pomarańczowy, ale na wykopie już się nie udzielał

Nie chciałbym być czarnowidzem, ale podejrzewam magika :| Chłop był zbyt mocno uzależniony od internetu żeby rzucić wykop, ostatni wpis o akcji w restauracji już zalatywał mi baitem i cichym wołaniem o pomoc, lecz chciałbym
  • Odpowiedz
Nie chciałbym być czarnowidzem, ale podejrzewam magika

O kurde, obyś się mylił. Ja podejrzewałam w drugą stronę, że może sobie życie ułożył. Z drugiej strony on by się tym nie podzielił z wykopem? Hmm
  • Odpowiedz
ZazdrosnyStarzec:

@LeVentLeCri: Myślę, że gdyby wyszedł z przegrywu, to by usunął tamte konto, założył nowe i wesoło Mirkował sobie z nami :)

Kiedyś próbowałem trochę z nim pisać na PW, ale ciężko było. Generalnie "its over", za późno, nie warto, to i tak nie
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: Raczej Rumun mu przejął konto, już od blisko roku nie był aktywny, więc wątpię że nagle po takim czasie się zalogował i od razu dostał bana. Ja myślę że działalność na mirko po prostu mu się znudziła, zwłaszcza że pod koniec był już mniej aktywny, raczej już się tak nie spina by "wyjść z przegrywu", pewnie zakłada że może kiedyś przy okazji wszystko się ułoży. Jakby znalazł partnerkę to
  • Odpowiedz