@A_R_P: drobne kości, kiepski frame i musisz trzymać mniejsza masę niż barczasty byczek z nadgarstkiem 20 cm żeby wyglądać dobrze. No i tluszc na ludziach różnie się rozkłada, są ludzie wyglądający spoko przy dość wysokim BF i tacy którzy bebzona się nie mogą pozbyć dopóki nie zejdą nisko.
@donaldJretard 176 cm, w lutym jeszcze ważyłem tyle, co ty, no, może 84. Teraz mam 70-72 kg.
Jeżeli po prostu, tak jak ja, się zapuściłeś, to może pomoże ci to, co ja zrobiłem, chociaż wydaje mi się, że niewiele robiłem.
Żadnych słodyczy, napojów słodzonych, cukru, alkoholu. Żadnego jedzenia jakieś 3h przed snem. Mniejsze porcje jedzenia, albo bardziej dostosowane do tego, czy będzie jakiś wysiłek fizyczny.
@donaldJretard: Jeżeli wytrzymasz nie wiem, miesiąc, dwa, bez nich i bez cukru to zaczniesz całkiem inaczej odczuwać smaki. Nie bój się, słodkość będzie ale w innym wymiarze :)
#depresja
@A_R_P: Że jak się zapuszczę to bardzo szybko dobije do poziomu "zauważalnie gruby".
176 cm, w lutym jeszcze ważyłem tyle, co ty, no, może 84. Teraz mam 70-72 kg.
Jeżeli po prostu, tak jak ja, się zapuściłeś, to może pomoże ci to, co ja zrobiłem, chociaż wydaje mi się, że niewiele robiłem.
Żadnych słodyczy, napojów słodzonych, cukru, alkoholu. Żadnego jedzenia jakieś 3h przed snem. Mniejsze porcje jedzenia, albo bardziej dostosowane do tego, czy będzie jakiś wysiłek fizyczny.
Po dwóch miesiącach dorzuciłem do tego regularne
Jeżeli wytrzymasz nie wiem, miesiąc, dwa, bez nich i bez cukru to zaczniesz całkiem inaczej odczuwać smaki. Nie bój się, słodkość będzie ale w innym wymiarze :)
Komentarz usunięty przez autora