Wpis z mikrobloga

Wykopki oderwane od rzeczywistości, part 2137
Jesteśmy atakowani seksem z każdej strony od najmłodszych lat, ale dwunastolatka nie ma pojęcia co to xD oczywiście rozwój seksualny u dzieci nie istnieje, magicznie pojawia się w dniu 18 urodzin xD

#bekazwykopkow #przegryw #blackpill
Pobierz
źródło: comment_1668667381LXqMK8eKhf0P33b9sd2l1Y.jpg
  • 16
@filozof900: "W 1987 roku profesor Israel Meisner zaobserwował dziwną rzecz, wykonując badanie USG swojej ciężarnej pacjentce. Wydawało się to niemożliwe, ale 28-tygodniowy chłopiec w jej macicy masturbował się. Opinia publiczna była zszokowana! W późniejszych latach zarejestrowano wiele więcej takich sytuacji, więc nie można rozpatrywać tego odkrycia jako przypadku. Czynność, która przez lata przypisywana była jedynie dorosłym, okazała się zupełnie naturalna i pozbawiona podtekstu seksualnego.

Przypadki masturbacji u dzieci najczęściej zaliczane są
@LajfIsBjutiful: mnie zawsze zadziwia jak to się dzieje, że część ludzi myśli, że dzieci są ciężko upośledzone, gdy przecież każdy samemu był dzieckiem i od 3 roku życia człowiek powinien mieć już wykształconą pamięć i mniej więcej pamiętać własne życie, gdy sam był dzieckiem w różnym wieku.

Skąd się biorą takie głąby, czy to jest kwestia ich sklerozy i w dzieciństwie normalnie się rozwijali, ale na starość dostają zaburzeń i zaników
@Goetheanski_Faust: A ja w wieku 12 lat bawiłam się lalkami z koleżankami, a na dworze udawałyśmy, że jesteśmy jak "Dzieci z Bullerbyn". W wieku 13 lat miałam pierwszą miesiączkę i dopiero potem zaczęłam odczuwać popęd seksualny. Nawet nie od razu po pierwszym okresie, tylko dopiero po pewnym czasie.

Jeśli dwunastolatka i trzynastolatka uprawia seks to sorry, ale to nie jest norma. To coś, czemu należy się przyjrzeć, bo w domu dzieje
@Goetheanski_Faust: I dobrze, że dodałeś, że to rodzina patologiczna. Bo to istotne, że Twoja kuzynka nie jest z normalnej rodziny. Seks może uprawiać nie z powodu popędu, a z powodu chęci przypodobania się komuś lub dlatego, że chce mieć bliskość, której mie dostała od swoich starych.