Wpis z mikrobloga

Dałem się namówić na #netflix
Tylko mi się wydaje, że on jest przereklamowany? Mam go od kilku tygodni i w całości obejrzałem tylko serial "Wielka woda" (szału nie robi). Wszystkie polskie seriale są kręcone na jedno kopyto- ponury las/bagna/wieś, tajemnica sprzed lat, bohaterka o typowo męskich cechach (przeklina, pali, bzyka się z każdym). Żaden serial tam nawet nie dorasta pięt takim produkcjom jak "Kompania braci", "Breaking Bed", czy nawet średni "How I met your mother".
#seriale
  • 10
@inko-gnito: Nie jest przereklamowany. Po prostu gubisz się w ogromnej bazie Netflixa, która jest na oko 10 razy większa niż pozostałych VOD razem wziętych. Wielkiej wody nie oglądałem, bo współczesne polskie seriale wyglądają tak jak je opisałeś. Szukaj produkcji przez Upflix.
@Logytaze:
@inko-gnito:

netflix przypomina operatorów TV - niby masz 150 kanałów ... z których oglądasz 3, bo reszty się nie da.
Tyle jest wart tych 6tys pozycji :)

Co warto obejrzeć na Netflix:
- Dark
- Sandman
- Nie patrz w górę
- Wiedźmin ale d@# nie urywa

więcej nie pamiętam
;) nie bez powodu netflix nie udostępnia rankingów IMDB treści której oferuje
@nairamk: Nie pamiętasz, bo masz sklerozę - mierny argument. Breaking Bad, The Last Dance, Arcane, Saul, Squid Game, Stranger Things, Peaky Blinders i dziesiątki innych produkcji. Inne VOD w tym miejscu jedyne co mogą zaoferować to albo serial sprzed 20 lat, albo bohaterowie w pończochach odc. 2137.