Aktywne Wpisy
Gours +28
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Gours +36
Polacy są niesamowici. Gdybyśmy mieli takiego kogoś jak Francja, czyli Leona Marchanda, który zdobył 4 złote medale na tych Igrzyskach, i on apelowałby o przyłączenie Polski do rosji, a ja bym to skrytykował, to p0laczki pisałyby, żebym zamknął ryj i nie mieszał polityki do sportu, a on jest taki fajny i tyle dla Polski zrobił xDDD
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
"Przeczytaj zanim podejmiesz decyzję!!!!!!
Pamiętaj że walczysz z wieloletnim nałogiem, to jest normalne na odwyku, że czujesz pożądanie. To minie, tak jak ostatnio. Musisz wytrzymać ten moment, aż samo odpuści. To nic nie da jak to zrobisz, będziesz czuł poczucie winy, z czasem pożądanie minie i będzie pod kontrolą, tak jak to było podczas półrocznej abstynencji. Nie uciekaj od tego stanu tylko spróbuj go zaakceptować!"
Będę się tego tekstu trzymał i zawsze jak będzie gorzej to będę do niego wracał. Mam nadzieję że w końcu uda mi się ten nałóg pokonać.
Pozdrawiam, nie chce do niczego namawiać ale jak wam też ciężko rzucić ten parszywy nałóg to spróbujcie tej metody i też napiszcie tam dla siebie parę słów otuchy, być może coś one pomogą a napewno nie zaszkodzą:)
Trzymajcie się
#nofap
#nofapchallenge
#wychodzimyzprzegrywu
#przegryw
#rozwojosobisty