Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +261
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
nad__czlowiek +22
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
2021 rok: Kiedy słyszysz jak twój kolega z zespołu na B2B, programista z najbardziej typowym stackiem, najmniej wyróżniającym się na rynku (Java, Spring, React, AWS, Kubernetes), nie mający czasu na rozwój bo ma żonę i 3 małych dzieci, bierze kredyt pod korek (ponad połowa pensji na ratę) by
2021 rok: Kiedy słyszysz jak twój kolega z zespołu na B2B, programista z najbardziej typowym stackiem, najmniej wyróżniającym się na rynku (Java, Spring, React, AWS, Kubernetes), nie mający czasu na rozwój bo ma żonę i 3 małych dzieci, bierze kredyt pod korek (ponad połowa pensji na ratę) by
Gdzie kupić jakąś fajną solidną i (co ważne) kolorową, oryginalną, ciekawą smycz dla psa? Mam psa ale nie wiem. Mój ma zwykłą zieloną, kupioną w osiedlowym zoologicznym za 20 zł z wyprzedaży ale to ma być na prezent. Niby są te John Dogi i inne cuda ale może ktoś ma z innego źródła i może się podzielić opinią.
Nie ciągnie za mocno, można założyć na rękę zamiast trzymać, latarka przydatna na spacerach po ciemku. Gumka na końcu tez fajnie amortyzuje ciągniecie. Ja jestem bardzo zadowolony ;)
Moja dziewczyna używa skórzanej linki, ale głównie do tropienia z psem. Ale to tez fajna rzecz. Taka linka potrafi wytrzymać 20 lat spokojnie.
Ja np nie cierpię przepinanych smyczy, a lubię takie najbardziej cienkie. Dlatego używam samych linkowych smyczy lub biothanu o szerokości 6 mm. Ale komuś szeroka przepina taśmowa smycz może być jak najbardziej odpowiadać.
Ja używam linkowych hurtta, bithanowej od accdog. Dużo jest firm produkujących smyczki na kolorowej drukowanej