Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Na fotce Xeoleo45 i Chestnut C3
Jakby ktoś chciał to tanio sprzedam Xeoleo ;)
#kawa #aeropress
20 na C2 byłby dla mnie punktem wyjścia, ale ten ma chyba inne żarna
Jakby to był skok z HarioSkelton to byłaby przepaść ;)
@wacek_1984: pykniesz fotkę przemiału przy okazji? właśnie idzie do mnie c3 do użytku w pracy gdzie będzie mielił do Switcha (albo clevera, jeszcze nie zdecydowałem co zabrać do pracy). do tej pory na 1zpresso mieliłem 45 pod AP i 60 pod v60, a clever najlepszy pomiędzy nimi (ok 50-55) i się zastanawiam jakie nastawy pod c3.
chociaż jak mówisz że Mastro wychodzi ok na 15 to pewnie też w tych okolicach zacznę