@captain6666: @tomix: Bo nie cena gra rolę. Jak dla kobiety w jakimkolwiek podarunku/prezencie etc. liczy się aby był drogi i kręci nosem, że wydało się na nią za mało pieniędzy albo kupiło się "po taniości" to raczej nie jest z facetem ze względu na uczucie ;)
@blondeblossom: @tomix: Oczywiscie, ze nie cena gra role, zgadzam sie z tym. Wiadomo tez, ze nie drogimi prezentami sie zdobywa kobiete. Mimo to, uwazam, ze po prostu nie wypada dac pierscionka zareczynowego w takiej cenie. Gdyby chociaz mial jeden symboliczny diamencik...
@captain6666: Jeśli ktoś się zaręcza bo oferuje swoja miłość to nie musi być drogi. Jak dla mnie osoby które muszą mieć drogi pierścionek i przesadnie wystawne wesele robią to tylko żeby się pokazać na zasadzie "stać mnie".
@tomix: jak dla mnie to może być srebrny za 20 zł. Dobrze, że facet dowiedział się przed ślubem. Zresztą czy planował zaręczyny czy nie, czy ludzie są po ślubie czy nie... zdrada to zdrada i zawsze jest ciężką emocjonalnie sytuacją. (odnośnie całej sytuacji ;))
@blondeblossom: kupilbym za 5-10 tys nie po to by przy wreczaniu powiedziec ile kosztowal, cene na pewno zachowalbym dla siebie i niestety te drozsze sa wg mnie zwykle ladniejsze i chociaz troche unikatowe. @MaxiimumR: Dziwnie bym sie czul dajac pierscionek w cenie buta do garnituru. Tak, kupilbym jakby byl ladny.
@tomix Hmmm ale czy tylko ja się dziwie, że koleś napisał w aukcji 479, na rachunku jest 439, a licytują za 630???? o.0 To nie można sobie pójść i kupić w aparacie za 439 zł? :P.
http://allegro.pl/blagam-kup-go-zareczynowy-zloty-pierscionek-apart-i3873380118.html?utm_source=Facebook&utm_medium=LikeButton
#niebieskiepaski i inne #rozowepaski #sadstory
źródło: comment_Kz3d3YbVZ5fUsqpS1DadAAC8nEICATxe.jpg
PobierzSwoją drogą facetowi tylko współczuć...
Wat, niby czemu nie? Wazniejsze jest chyba to, czy jej sie podoba, a nie ile wynosiła jego cena. Dziwne podejście
@MaxiimumR: ✔ zanotowałem