Wpis z mikrobloga

@GothBoyy666: A daj linka w takim razie, bo na ich stronie widzę tylko kartridże cbd
@cowboy9wer9wesd: Nie! Przez ostatnie kilka miesięcy testowałem kilka kartridży, od różnych producentów + takie czarne jednorazówki. Efekty są podobne, ale nie takie same. Euforia jest o wiele mniejsza i za każdym kolejnym buchem coraz mniejsza. Nie ma takiego gastro (co akurat jest na wielki + w moim przypadku). Ludzie też narzekają na bad
  • Odpowiedz
@DobryDzienDobry: No to z nieoficjalnej dystrybucji też kupowałem, ale mieli tylko OG Kush, który średnio mi podchodzi. Zresztą mam jeszcze jeden kartridż.

A odpowiadając na Twoje pytanie: na pewniaka wziąłem 5 i mnie odcięło. Nie mówię, że było źle, bo we łbie mi się całkiem ciekawie działo ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu ostrzegam, że łatwo to przedobrzyć. Odpowiadałem Mirasowi, który pytał czy to działa jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pioter1987: ja po 3 mam taką fazę ze jak zejdzie to mi się już nie chce palić. Bo długo trzymało no i było dość mocno. Faza po hhco jest dla mnie mocniejszą niż po thc, dłużej trzyma i jest bardziej psychodeliczna. Gdy się walne na kanapę to nie mogę po tym znaleźć miejsca dla siebie. Jest nijak pod względem relaksu. Dodatkowo mam wrażenie że są lekkie oev i CEVy. Ostatnio
  • Odpowiedz
ja stosuję aktualnie H4CBD od Buuhaaj i też dają radę, działanie bardziej wyciszające choć zależnie od nastawienia;)
  • Odpowiedz