Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
robert5502 +102
@cowboy9wer9wesd: Nie! Przez ostatnie kilka miesięcy testowałem kilka kartridży, od różnych producentów + takie czarne jednorazówki. Efekty są podobne, ale nie takie same. Euforia jest o wiele mniejsza i za każdym kolejnym buchem coraz mniejsza. Nie ma takiego gastro (co akurat jest na wielki + w moim przypadku). Ludzie też narzekają na bad
A odpowiadając na Twoje pytanie: na pewniaka wziąłem 5 i mnie odcięło. Nie mówię, że było źle, bo we łbie mi się całkiem ciekawie działo ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu ostrzegam, że łatwo to przedobrzyć. Odpowiadałem Mirasowi, który pytał czy to działa jak