Wpis z mikrobloga

@skitarii: jak pisałem - skoro wiesz lepiej ode mnie co miałem na myśli - to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko z politowaniem wzruszyć ramionami.
I owszem, podtrzymuję, że PiS prowadził antyrosyjską politykę i szermował antyrosyjską retoryką już od 2004 (a nawet wcześniej, za czasów PC). Ty może takich rzeczy nie pamiętasz, bo masz mleko pod nosem - ale ja pamiętam doskonale. To tyle, co mam ci do napisania.
  • Odpowiedz
@skitarii: tylko, że wtedy większość tak myślała i czemu wyzywasz go od onucą typie xd Poczytaj sobie lepiej komentarze wykopków na temat Ukraińców przed wojną Pieprzeni hipokryci i banda dzieci jak op którego wkleiles napisał
  • Odpowiedz
tylko, że wtedy większość tak myślała i czemu wyzywasz go od onucą typie xd Poczytaj sobie lepiej komentarze wykopków na temat Ukraińców przed wojną Pieprzeni hipokryci i banda dzieci jak op którego wkleiles napisał

@Aquamen: ja go nie wyzywam, tylko prawidłowo określam na podstawie jego twórczości.

Jeśli po lekturze jego działalności na wykopie dziwi cię nazywanie go rosyjskim propagandystą, to polecam ci się zainteresować tym terminem:

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Po%C5%BCyteczny_idiota
s.....i - > tylko, że wtedy większość tak myślała i czemu wyzywasz go od onucą typie ...

źródło: comment_16682599222h3dOkCBVB3OwhySmCQBhw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@BartTP: nie kłóć się z neuropkami bo się zlecą poleci szybkie zawołanie na discorda i zacznie się cyrk Korwiniści/nacjonqliści i Neuropki antifiarze zniszczyli ten portal i zamiast wymiany zdań i dyskusji nie ma nic poza obrzucaniem się gównem i szukaniem "źródeł" i "dowodów" oczywiście takich by pasowały pod ich narrację Zlej typa ciepłym moczem
  • Odpowiedz
@Aquamen: zlewam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wielokrotnie odmawiałem pingowania go z przyczyn pryncypialnych, no ale skoro już zadał sobie tyle trudu, by przeczytać kilkaset moich komentarzy na raz i stworzyć ten wątek - to uczyniłem wyjątek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie kłóć się z neuropkami bo się zlecą poleci szybkie zawołanie na discorda i zacznie się cyrk Korwiniści/nacjonqliści i Neuropki antifiarze zniszczyli ten portal i zamiast wymiany zdań i dyskusji nie ma nic poza obrzucaniem się gównem i szukaniem "źródeł" i "dowodów" oczywiście takich by pasowały pod ich narrację Zlej typa ciepłym moczem

@Aquamen: no nieźle, zostałem neuropkiem z jakiegoś discorda bo ujawniłem ruskiego propagandystę XDDDDDD

Załóż jeszcze grupę wsparcia dla
  • Odpowiedz
@skitarii: wszędzie ruscy propagandysci oblężona twierdza Ludzie mogą mieć różne zdanie na różne tematy o tą wolność walczyli nasi dziadkowie a wy neuropki robicie publiczne lincze bo ktoś śmiał mieć inne zdanie rok temu Jesteście jak szarańcza trzeba to sobie głośno powiedzieć Tak w Polsce też są sympatycy Rosji bo jesteśmy z nią mocno powiązani, dużo jest rodzin gdzie matka jest polką a ojciec Rosjaninem i odwrotnie na przykład a wy
  • Odpowiedz
Ludzie mogą mieć różne zdanie na różne tematy o tą wolność walczyli nasi dziadkowie a wy neuropki robicie publiczne lincze bo ktoś śmiał mieć inne zdanie rok temu Jesteście jak szarańcza trzeba to sobie głośno powiedzieć Tak w Polsce też są sympatycy Rosji bo jesteśmy z nią mocno powiązani, dużo jest rodzin gdzie matka jest polką a ojciec Rosjaninem

@Aquamen: i ty mi zarzucasz oblężoną twierdzę? XDDDDDD

Najpierw swoją pustą makówkę
  • Odpowiedz
wyzwijcie go jeszcze bardziej zobaczymy czy go to zmieni Psychologu

@Aquamen: naprawdę jesteś takim dzbanem, żeby myśleć, że on jest w błędzie? XDDD

On dobrze wie, że bredzi, ale to jego robota i się z ciebie śmieje, że na paru dzbanów jego działalność jednak działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@skitarii: masz jakieś dowody na to, że to opłacany troll czy tak sobie rzucasz oszczerstwami w różnych kierunkach? Bo jeśli nie masz to jesteś tyle wart co wyzwiska i oszczerstwa kierowane w stronę opa
  • Odpowiedz