Aktywne Wpisy
maupishoon +26
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
erebeuzet +68
Niektórzy są wściekli na brak powołania Dawidowicza, czy Kownackiego. Innym brakuje Karbownika. Dla mnie to tylko kosmetyka. To co mnie najbardziej bulwersuje, to niepowołanie Jakuba Araka, którzy właśnie strzelił swoją 5 bramkę (!!!) w 1 Lidze i śmiało kroczy w kierunku swojego życiowego rekordu, który wynosi 7 bramek.
Należy docenić jego hart ducha. Dziś jako jedyny potrafił przeciwstawić się miażdżącej przewadze ŁKS-u i zachować honor drużyny. Jak to się mówi na Śląsku: „na kłopoty Arak”.
Kiedy on się zatrzyma, gdzie ten człowiek ma sufit?!
#arak #reprezentacja #mecz #pilkanozna #pierwszaligastylzycia #gkskatowice #ekstraklasa #cudasiedziejo #snajper #1liga #lkslodz #mundial