Nie lubię piątków, ponieważ spędzam je samotnie i właśnie w piątek i weekend moja frustracja spowodowana zerowym życiem matrymonialno/seksualnym wylewa się najbardziej. #przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #p0lka
@tylkoponsfw: Najgorzej to mieszkać w centrum, wtedy słychać tych wszystkich studentów wracających w nocy z imprez, podczas gdy ty z jakiegoś powodu nie możesz
@AlienFromWenus: Masz chłopaka, a poza tym jesteś kobietą, więc ze swojej winy nie chodzisz a nie z tego, że jesteś brzydkim mężczyzną i w przeciwieństwie do kobiety nikt nigdy cię nigdzie nie zaprosi, ani poderwie i nie zagada
@AlienFromWenus: „No chłopaki mi tez jest ciężko wiecie jestem w związku ale to nie jest tak fajnie jak wam się wydaje. A No zapraszają mnie ale w sumie to nie chce mi się wychodzić. Rozumiem wasz ból chlip chlip”
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
Ale i tak nikt nie zaprosi, bo jestem zbyt specyficzną osobą, aby ktoś z kręgu normictwa chciał się ze mną zadawać
Przestań zmyślać, nikt mnie nie zaprasza od czasu przeprowadzki a i tak nie mam czasu wychodzić