Aktywne Wpisy
WykopX +1938
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +113
#ukraina #rosja #wojna #ruskapropaganda
#panasiuk <- do czarnolistowania #polityka
@Micro-Jet: Qualified historian, geopolitician, geostrategist of Eastern Europe
Replace
UKR -> RU
Rosjanie -> Ukraińcy
I można czytać
@jast: o wycofaniu wojska z Chersonia podał tylko suchy komunikat. Wyżywa się w inny sposób, pokazuje, że Ukr niszczą poradzieckie pomniki, i że to znaczy że są dziczą ;)
Ale lepsi są jego wyznawcy, którzy wciąż zaklinają rzeczywistość ;)
Z resztą można sobie zerknąć jakie rzadkie gówno udostępnia i rozpowszechnia stronka na której siedzą kamraci i m.in udostępniają te wysrywy #!$%@?.
@rzeznikmax: a ja tam uwielbiam :)
@zombine: wiem Kocie ;)
@harcerz: och worek pod Izjum to było piękne. Kiedy wszystko się waliło on wierzył do końca, że ruskie to naprawdę zaplanowali :D
@straszny_kameleon: bo sprawia mi to przemiłą satysfakcję i dobrze, żeby ludzie byli świadomi jak wygląda ruska propaganda w najczystszej postaci. A y możesz dać na czarno skoro Cię denerwuje.