Wpis z mikrobloga

@LajfIsBjutiful: oczywiście, że nie jest. Łykopki łykają propagandę ukraińską tak jak onuce rosyjską. Żeby być obiektywnym trzeba się wyrzec jakiś idiotycznych sentymentów do każdej ze stron.
  • Odpowiedz
Żeby być obiektywnym trzeba się wyrzec jakiś idiotycznych sentymentów do każdej ze stron.

@Davidozz: Wyobraź sobie, że idziesz ulicą, zza rogu wyskakuje kilku bandytów. Biją Cię, okradają a na koniec gwałcą.
Przechodzący przechodzień spogląda na Ciebie, na nich, i sobie myśli "Żeby być obiektywnym trzeba się wyrzec jakiś idiotycznych sentymentów do każdej ze stron."
Nie łyka Twojej propagandy tylko podaje rękę bandytom, Tobie nie - Ty masz złamaną i leżysz.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: ja jestem prostym człowiekiem i chciałbym po prostu żeby rosja przestała istnieć. Od kiedy to sobie uświadomiłem wszystko stało się prostsze i pozbyłem się dylematów, aktualnie każdy kto przyczynia się do zniszczenia federacji rosyjskiej jest moim przyjacielem. Polecam ten styl życia
  • Odpowiedz
@looki:

aktualnie każdy kto przyczynia się do zniszczenia federacji rosyjskiej jest moim przyjacielem.

Praktycznie rzecz biorąc Władimir Putin swoim działaniem przyczynia się do zniszczenia federacji rosyjskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rozumiem, że też znajduje się w kółku twoich przyjaciół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie sądzicie, że wychwalanie pod niebiosa zelenskiego i Ukraińców oraz negowanie wszystkiego co nie jest hurraoptimizmem nie jest zbyt normalne?

@LajfIsBjutiful: Nie, nie jest. Wypieprzaj do białorusi kacapie.
  • Odpowiedz
@Davidozz:

Praktycznie rzecz biorąc Władimir Putin swoim działaniem przyczynia się do zniszczenia federacji rosyjskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rozumiem, że też znajduje się w kółku twoich przyjaciół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Drobna różnica jest taka, że on sobie nie zdaje sprawy, że prowadzi swój gownokraj do upadku( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz