Aktywne Wpisy
Piospi +425
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Itslilianka +77
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Na zasadzie cztery otwory wywierciłem wiertłem piórowym i potem piłą zrobiłem reszte.
Problem jest taki że jeden z otworów wychodzi poza obrys zlewu. I widać cztero milimetrową dziurę.
Macie pomysł czym to zategować?
#remontujzwykopem #budujzwykopem
@marcel_pijak: słowo klucz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Potem jednocentymetrowa taśmą objechałem do okoła żeby było super dokładnie.
I zrobiłem dwie dziury tylko zamiast na wewnętrznej to zewnętrznej krawędzi blatu.
Jak to się stało?
Nie