Aktywne Wpisy

jedz_se +368
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.

Przeciez to byloby nielegalne w normalnym kraju, w Polszy luzik. Nic sie nie stalo... XD
Ten kraj zaoraja emeryci... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #polityka
@Totendajnapiwo: raczej chodzi o to, że sobie stworzyli perpetuum debile. Orlen to państwowa spółka, która dodatkowo j---e Polaków na marży, bo ma monopol na rafineriach.
@little_muffin: polecam sprawdzic kto glosuje na jakie partie i przestaniesz wierzyc w te mity, ze mlodzi nie glosuja na pis
@Totendajnapiwo: ale bzdura. W USA za lobbing czy finansowanie kampanii z pieniędzy publicznych (spółka Orlen) masz dożywocie
Zapomnialam dopisac, ze wszystkie te osoby zrobily przelew jednego dnia i na taka sama kwote. Tylko w temacie "prywatnego" wspierania kandydatow. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Totendajnapiwo: ale nadal jest to potworna patola i dyktatura bogaczy. Senatorowie ogromną część swojej kadencji poswiecaja na szukaniu sponsorów. Przeciez jak sie nad tym zastanowwić to jest jak z jakiegoś filmu o dystopii-koszmarze.