Wpis z mikrobloga

Gram sobie Niemcami i chcę sprawdzić listę towarów jakie rynek francuski importuje z mojego rynku. Da się to sprawdzić jakoś całościowo?
#victoria3
  • 6
  • Odpowiedz
@Xianth2: no tak ale to pokazuje tylko te wymiany które sam naklikałeś. A jak np francja ciągnie od ciebie stal na automacie to jedynie w okienku szlaków handlowych da się o tym dowiedzieć :/
  • Odpowiedz
jak otworzysz panel handel na dole to władcy się overlay mapy i tam zobaczysz ilość wymiany handlowej z konkretnym rynkiem

@Xianth2: fakt, że nie ma dedykowanych map tematycznych jak w vic2 albo eu4 to jest po prostu skandal.
  • Odpowiedz
@Syarho: można się śmiać ale wg mnie ta gra i tak ma zaskakująco sporo treści w dniu premiery w porównaniu np do ck3 :P wyjdą te pierwsze darmowe dlc i będzie zajebiście, system ekonomiczny jaki zrobili jest najlepszy w świecie gier. Co mi się nie podoba to polityka. Mam wrażenie że prawa za słabo się między sobą różnią. Z początku ciężko wywnioskować co sprawi zmiana prawa.
  • Odpowiedz
@invit Mi sie bardzo podoba, ale to tez moze mam wrazenie dlatego ze Nigdy nie grałem w victorie 2, i jedynie co mnie boli to #!$%@?ąca gierka przez co nie mogę sobie z kuzynem multi pograć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz