Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +40
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
Moseva +16
W skali 1-10 ile mi dajecie z wyglądu?
1. Bardzo fajnie patrzy się na parę Marek-Gabrysia - widać że coraz lepiej się rozumieją, a szybka obserwacja i komunikacja między nimi tylko to podkreśla - np. na pandorze ("widziałaś?, - yhym"). Szkoda że Gabrysia tak późno weszła do programu bo na serio fajna się wydaje i Marek jakiś wrażliwszy się zrobił.
2. Genialna wymiana informajci na linii Monika - el Presidente - niby 2-3 zdania, a wjechała analiza taktyki, ocena skuteczności i określenie kolejnych celów.
3. Hanka w poprzednim odcinku nawalająca na Monikę po pandorze nagle zmieniła swoje zachowanie niczym od pstryknięcia palcami - ja rozumiem że wrogów warto trzymać blisko, ale wspólne siedzenie w sypialni czy wspólne gotowanie to jest do tego stopnia chore, że mogę stwierdzić - boże jakie to jest życiowo brutalnie prawdziwe.
4. Cieszę się że el Presidente, Marek i Gabrysia są za Monią i tym chłopcem w krótkich spodenkach - jak mu tam "cipo-toksycznym-narcyzem-łajem". Przynajmniej ludzie którzy budzą moją sympatię są w jednym teamie.
#hotelparadise
Myślicie, że teraz zrobią blokadę par, żeby jednak doszło do przeparowania, z którego nie skorzystała osoba z immunitetem?
Ale Monika chamsko wpuściła Grześka w maliny z tym listem!
Nie do
Odnośnie RR to wszystko jest możliwe - tym razem nawet nie ma czego przewidywać.
Odnośnie tego do kogo był pisany list do el Presidente to nic tam chamskiego nie było - po prostu źel się zrozumieli