Aktywne Wpisy

fsfdjf +10
aaaaaaaaaaa piłam szybko wodę i coś mi się zaczęło skręcać w środku tak na wysokości cycuw i teraz mnie boli, picie wody zabija

Irciu +14
Oglądam po raz pierwszy i jestem załamany, roześmiany, zszokowany i zażenowany jednocześnie
Niesamowita rozrywka, będę częściej marnował na to swoje życie
#ajemge1
Niesamowita rozrywka, będę częściej marnował na to swoje życie
#ajemge1

Do pewnego momentu uważałam że jest że dwa poziomy wyżej niż reszta. Elokwentna, stonowana, myśląca. Co do urody, to wiecie, każdy ma swój gust, ale dla mnie jest jedną z mniej atrakcyjnych dziewczyn w hotelu.
Ale coś się zaczęło zmieniać: sytuacja z tańcem Oli (ta wściekła zazdrość o to że inna dziewczyna jest w centrum zainteresowania),płaszczenie się przed Nikim i parę innych drobiazgów sprawiło że zmieniłam o niej zdanie.
Wg mnie to dziewczyna, która nie przyjmuje do wiadomości że niekoniecznie jest tą najwspanialszą na świecie. Szczerze powiem że się trochę zawiodłam. Life.
#hotelparadise
Byłabym pierwsza do kibicowania Monice gdyby nie była taka zapatrzona w siebie i tak samo słaba jak pozostali. Przyszła na wykop w szczycie swojej popularności, zbierać laury i lajkować komentarze swoich fanów. Gdzie