Wpis z mikrobloga

@Szyszkalogin: a co mnie polska patola obchodzi w uk? sami ich nawpuszczali bo nie mial kto #!$%@? w ich januszeksach za minimalna to niech sie teraz mecza. Jak ci ktos przyjdzie i nasra na srodku pokoju w domu to bedzie ok bo jakis polak tak zrobil w anglii? co to za myslenie w ogole? wpuszczac patole do kraju bo ktos inny wpuscil nasza? XD
  • Odpowiedz
@Lepper3001: nie wiem czy pamiętasz, ale ci sami ludzie którzy teraz piszą "won onuco!!!" jeszcze przed wojną śmiali się z memów obrażających ukrainców, #!$%@? hipokryci tfu
  • Odpowiedz
@trike: jasne ze pamietam, memy z bakteriami i gabka czy kraju bez historii i kultury dostawaly po tysiace plusow XD a teraz taki wykopek z przepranym mozgiem przez kilka miesiecy propagandy by wlasna matke za Brata Ukrainca sprzedal
  • Odpowiedz
@ameneos: zobacz sobie komentarze pod znaleziskiem, ile osob ma juz z nimi olbrzymie problemy, a co dopiero bedzie za kilka lat, czy policyjne statystyki z iloscia pijanych kierowcow tez sa lewackie? a nie chce ukrow bo nie chce zeby moja matka skonczyla jak kobieta ze znaleziska https://www.wykop.pl/link/6883477/pijany-ukrainiec-smiertelnie-potracil-piesza-i-staranowal-kilka-pojazdow/ a jak ty chcesz zeby ktos z twojej rodziny zostal zabity przez #!$%@? ukra w aucie to sie przeprowadz na ukraine najlepiej
  • Odpowiedz